סלט סלק וגבינה כחולה

חומרים למנת הגשה אחת:תערובת הסלט:1 סלק מבושל עד ריכוך, חתוך לקוביות קטנות50 גרם גבינת גורגונזולה (המהדורה האיטלקית של הרוקפור), חתוכה לקוביות קטנות½ כוס עלי בייבי¼ כוס אגוזי מלךלרוטב:1 כפית שמן אגוזים1 כף חומץ חרז (חומץ שרי ספרדי)1 כף סיידר תפוחים מצומצם1 שן שום כתושהמלח ופלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד. בקערה מערבבים את הסלק, אגוזי המלך והגבינה עם שתי כפות רוטב. מניחים את תערובת הסלט (שהיתה בקערה) על צלחת.מתבלים את עלי הבייבי ברוטב שנותר.

חומרים למנת הגשה אחת:
תערובת הסלט:
1 סלק מבושל עד ריכוך, חתוך לקוביות קטנות
50 גרם גבינת גורגונזולה (המהדורה האיטלקית של הרוקפור), חתוכה לקוביות קטנות
½ כוס עלי בייבי
¼ כוס אגוזי מלך

לרוטב:
1 כפית שמן אגוזים
1 כף חומץ חרז (חומץ שרי ספרדי)
1 כף סיידר תפוחים מצומצם
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד.
בקערה מערבבים את הסלק, אגוזי המלך והגבינה עם שתי כפות רוטב.
מניחים את תערובת הסלט (שהיתה בקערה) על צלחת.
מתבלים את עלי הבייבי ברוטב שנותר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר