סלט אפרסמון פיקנטי

מצרכים ל- 6 מנות: 6 אפרסמונים בינוניים, קשים ובשלים, שטופים וללא העלים2 בצלים סגולים בינוניים, מקולפים ופרוסים דק 1 צ'ילי אדום או ירוק, פרוס דק1 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק3 כפות מיץ לימון סחוט טרי1 כפית מלח (או יותר לפי הטעם)קורט פלפל שחור1 כף חומץ בלסמי3 כפות שמן זית1/4 כוס נענע טריה, קצוצה לחוטים דקיםאופן ההכנה: חוצים את האפרסמונים לאורכם ופורסים פרוסות דקות לרוחב חצאי האפרסמון.מערבבים היטב את כל המרכיבים למעט הנענע בקערת ערבוב ומניחים במקרר לחצי שעה.מוציאים מהמקרר, מוסיפים את הנענע, מערבבים היטב, ומגישים אחרי 10 דקות בטמפרטורת החדר.האקדמיה לפירות – פירות פרימיום קלופים וחתוכים. www.perot4u.co.il

מצרכים ל- 6 מנות:
6 אפרסמונים בינוניים, קשים ובשלים, שטופים וללא העלים
2 בצלים סגולים בינוניים, מקולפים ופרוסים דק
1 צ'ילי אדום או ירוק, פרוס דק
1 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כפית מלח (או יותר לפי הטעם)
קורט פלפל שחור
1 כף חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
1/4 כוס נענע טריה, קצוצה לחוטים דקים

אופן ההכנה:
חוצים את האפרסמונים לאורכם ופורסים פרוסות דקות לרוחב חצאי האפרסמון.
מערבבים היטב את כל המרכיבים למעט הנענע בקערת ערבוב ומניחים במקרר לחצי שעה.
מוציאים מהמקרר, מוסיפים את הנענע, מערבבים היטב, ומגישים אחרי 10 דקות בטמפרטורת החדר.

האקדמיה לפירות – פירות פרימיום קלופים וחתוכים. www.perot4u.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר