סלט ירוק עם פרחים

שף אביעד כהן, יוזם ומקים קייטרינג הבוטיק "angel chef" המתמחה בבישול לפי מדינות, מצא שימוש נוסף לפרח האמנון ותמר – תבלין לסלט. הפרח מוסיף טעם פיקנטי וריח רענן, ומשמש כתחליף צבעוני ומעניין לפלפל השחור. סלט אמנון ותמר שייך לתפריט של ישראל.מצרכים ל– 6 מנות:כוס פרחי אמנון ותמר 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות1 חסה מסולסלת סגולה 4 פטריות שמפניות חתוכות לרצועות2 צנוניות פרוסות דק לרוחב רבע שקית עלי בייבי גרידה מחצי תפוזמלח ים אנטלנטי אפור מיץ מלימון לייםכפית חומץ תאניםאופן ההכנה:חותכים את הגזרים לרצועות דקות.מוסיפים את עלי הבייבי והחסה המסולסלת לקערה. פורסים את הצנונית והפטריות דק לרוחב.מוסיפים את גרידת התפוז, רבע כפית מלח, מיץ הליים והחומץ.מערבבים בעדינות. מסדרים בצלחת הגשה את הסלט.מוסיפים את פרחי האמנון ותמר מלמעלה, מערבבים קלות ומגישים.

שף אביעד כהן, יוזם ומקים קייטרינג הבוטיק "angel chef" המתמחה בבישול לפי מדינות, מצא שימוש נוסף לפרח האמנון ותמר – תבלין לסלט. הפרח מוסיף טעם פיקנטי וריח רענן, ומשמש כתחליף צבעוני ומעניין לפלפל השחור. סלט אמנון ותמר שייך לתפריט של ישראל.

מצרכים ל– 6 מנות:
כוס פרחי אמנון ותמר
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
1 חסה מסולסלת סגולה
4 פטריות שמפניות חתוכות לרצועות
2 צנוניות פרוסות דק לרוחב
רבע שקית עלי בייבי
גרידה מחצי תפוז
מלח ים אנטלנטי אפור
מיץ מלימון ליים
כפית חומץ תאנים

אופן ההכנה:
חותכים את הגזרים לרצועות דקות.
מוסיפים את עלי הבייבי והחסה המסולסלת לקערה.
פורסים את הצנונית והפטריות דק לרוחב.
מוסיפים את גרידת התפוז, רבע כפית מלח, מיץ הליים והחומץ.
מערבבים בעדינות.
מסדרים בצלחת הגשה את הסלט.
מוסיפים את פרחי האמנון ותמר מלמעלה,
מערבבים קלות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר