סלט סלק טרי בויניגרט של מיץ רימונים וגבינת קשקבל בורלה

חומרים ל-4 מנות:4 סלקים טריים יפים50 גר' צנוברים קלויים2 כפות של נענע קצוצה2 כפות של כוסברה קצוצה4 שזיפים מיובשים מגולענים4 כפות של מיץ רימונים1 כף חומץ בלסמי2 כפות סילאן2 כפות שמן זיתמלח פלפלגבינת קשקבל שומרוןסוכר חוםאופן ההכנה:לקלוף סלקים ולחתוך לקוביות של 1 ס"מ x 1 ס"מלהכין מרינדה ממיץ רימונים, חומץ בלסמי, סילאן, שמן זית, מלח ופלפל.לקצוץ שזיפים לרצועות דקיקות.לפרוס גבינת קשקבל לקוביה של 10×10 בעובי 1/2 ס"מ.לפזר מעל מעט סוכר חום ולשרוף עם ברנר, כמו קרם בורלה, או להכניס לתנור במצב גריל חצי דקה עד שמשחים.הרכבת המנה:לערבב את כל המרכיבים ולקשט מעל עם פרוסות גבינת הקשקבל.

חומרים ל-4 מנות:
4 סלקים טריים יפים
50 גר' צנוברים קלויים
2 כפות של נענע קצוצה
2 כפות של כוסברה קצוצה
4 שזיפים מיובשים מגולענים
4 כפות של מיץ רימונים
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
גבינת קשקבל שומרון
סוכר חום

אופן ההכנה:
לקלוף סלקים ולחתוך לקוביות של 1 ס"מ x 1 ס"מ
להכין מרינדה ממיץ רימונים, חומץ בלסמי, סילאן, שמן זית, מלח ופלפל.
לקצוץ שזיפים לרצועות דקיקות.
לפרוס גבינת קשקבל לקוביה של 10×10 בעובי 1/2 ס"מ.
לפזר מעל מעט סוכר חום ולשרוף עם ברנר, כמו קרם בורלה, או להכניס לתנור במצב גריל חצי דקה עד שמשחים.

הרכבת המנה:
לערבב את כל המרכיבים ולקשט מעל עם פרוסות גבינת הקשקבל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר