סלט אורז עם מוצרלה ופלפלים

כשמבשלים פלפלים על הגריל, הטעם שנוצר הוא מתוק, טעים ומיוחד. זוהי תוספת מפתה בטעם ובצבעים לסלט אורז פשוט

כשמבשלים פלפלים על הגריל, הטעם שנוצר הוא מתוק, טעים ומיוחד. זוהי תוספת מפתה בטעם ובצבעים לסלט אורז פשוט.

מרכיבים:
175 גרם אורז.
1 פלפל צהוב.
1 פלפל כתום.
1 פלפל אדום.
3 כפות שמן זית + תוספת לפיזור בסוף ההכנה.
מלח ופלפל גרוס טרי.
50 גרם זיתים שחורים מגולענים.
300 גרם כדורי מיני-מוצרלה.
צרור עלי רוקט מופרדים.
3 כפות חומץ בלסמי לבן.
בזיליקום טרי לקישוט.

אופן ההכנה:
לבשל את האורז לפי ההוראות על גבי האריזה.
כשהאורז מוכן להסיר מהגז ולהניח לו להתקרר.
לשטוף ולחתוך את הפלפלים לשני חצאים.
להוציא את הגרעינים ואת העורק של הפלפל.
לקצוץ לקוביות גסות את הפלפל.
להניח על מגש אפיה מרוח בשמן את קוביות הפלפל מרוחים בשמן זית.
לתבל עם מלח ופלפל ולהניח על גריל מחומם מראש למשך 4 דקות.
לאחר מכן לכבות את החום ולהניח לפלפל להתקרר.
להניח בקערה את האורז המבושל, הפלפלים, זיתים, מוצרלה ועלי הרוקט.
לערבב עם 3 כפות שמן וחומץ בלסאמי.

הגשה:
לתבל עם מלח ופלפל שחור לפי טעמך, ולקשט עם בזיליקום לפני ההגשה.

מתוך הספר (באנגלית) “500 סלטים”
להשיג רק ב- Blue Bandana – ה` באייר 52, ת"א. קדושי השואה 56, הרצליה פיתוח. קניון רמת אביב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר