לבבות חסה עם גבינת פרובולונה וצנוברים בויניגרט בלסמי

חומרים:6 לבבות חסה (רומית, אייסברג או ננסית) חצויים שטופים ומיובשים1 כוס ויניגרט בלסמי הלמנ'ס150 גבינת פרובולונה מגוררת50 גר צנוברים קלוייםאופן ההכנה:מערבבים את החסות עם הרוטב.מסדרים בצלחת הגשה כשהחלק הפתוח כלפי מעלה. מפזרים מעל את הגבינה והצנוברים ומגישים.טיפ:אפשר להחליף את גבינת הפרובולונה בפרמזן.אופציה נוספת היא להשתמש באנדיב. חוצים 6 אנדיב לאורך שוטפים ומייבשים. מחממים 3 כפות של שמן זית במחבת ומטגנים עד שיזהיב משני הצדדים ומצננים. מממשיכים באות מתכונת של סלט לבבות החסה.

חומרים:
6 לבבות חסה (רומית, אייסברג או ננסית) חצויים שטופים ומיובשים
1 כוס ויניגרט בלסמי הלמנ'ס
150 גבינת פרובולונה מגוררת
50 גר צנוברים קלויים

אופן ההכנה:
מערבבים את החסות עם הרוטב.
מסדרים בצלחת הגשה כשהחלק הפתוח כלפי מעלה.
מפזרים מעל את הגבינה והצנוברים ומגישים.

טיפ:
אפשר להחליף את גבינת הפרובולונה בפרמזן.
אופציה נוספת היא להשתמש באנדיב. חוצים 6 אנדיב לאורך שוטפים ומייבשים. מחממים 3 כפות של שמן זית במחבת ומטגנים עד שיזהיב משני הצדדים ומצננים. מממשיכים באות מתכונת של סלט לבבות החסה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר