חומרים:
6 לבבות חסה (רומית, אייסברג או ננסית) חצויים שטופים ומיובשים
1 כוס ויניגרט בלסמי הלמנ'ס
150 גבינת פרובולונה מגוררת
50 גר צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
מערבבים את החסות עם הרוטב.
מסדרים בצלחת הגשה כשהחלק הפתוח כלפי מעלה.
מפזרים מעל את הגבינה והצנוברים ומגישים.
טיפ:
אפשר להחליף את גבינת הפרובולונה בפרמזן.
אופציה נוספת היא להשתמש באנדיב. חוצים 6 אנדיב לאורך שוטפים ומייבשים. מחממים 3 כפות של שמן זית במחבת ומטגנים עד שיזהיב משני הצדדים ומצננים. מממשיכים באות מתכונת של סלט לבבות החסה.