חומרים ל-4 מנות:
4 סלקים טריים יפים
50 גר' צנוברים קלויים
2 כפות של נענע קצוצה
2 כפות של כוסברה קצוצה
4 שזיפים מיובשים מגולענים
4 כפות של מיץ רימונים
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
גבינת קשקבל שומרון
סוכר חום
אופן ההכנה:
לקלוף סלקים ולחתוך לקוביות של 1 ס"מ x 1 ס"מ
להכין מרינדה ממיץ רימונים, חומץ בלסמי, סילאן, שמן זית, מלח ופלפל.
לקצוץ שזיפים לרצועות דקיקות.
לפרוס גבינת קשקבל לקוביה של 10×10 בעובי 1/2 ס"מ.
לפזר מעל מעט סוכר חום ולשרוף עם ברנר, כמו קרם בורלה, או להכניס לתנור במצב גריל חצי דקה עד שמשחים.
הרכבת המנה:
לערבב את כל המרכיבים ולקשט מעל עם פרוסות גבינת הקשקבל.