ל- 4 סועדים
חומרים לסלט:
2 גזרים
4 צנוניות
1 שורש פטרוזיליה
2 קולרבי
4 סלק
1 בצל סגול
צרור קטן של עלי רוקט קצוצים דק מאוד
חומרים לרוטב:
2 כפות שמן זית (כבישה קרה)
1 כפית חומץ יין לבן
2 כפיות דבש
1 כף שמן אגוזי המלך
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה:
את כל הירקות חותכים באופן שווה לרצועות דקות וארוכות (גפרורים).
מעבירים לקערת עירבוב ומוסיפים את הרוקט הקצוץ.
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב ובעדינות.
מומלץ מאוד להמתין כ-10 דקות עד להגשה, כדי שהטעמים ייספגו היטב.
מומלץ להגשה עם גבינות כחולות למיניהן, או עם גבינת פטה עדינה מאוד.