סלט תפוחי אדמה, פלפל חריף ושום

ל-4 מנות חומרים: 4 תפוחי אדמה בינוניים 1 כף שמן 1 כפית גרגירי חרדל 1 כפית זרעוני קימל 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 2 כפיות גרעיני חמניה 1 כפית שומשום 1/2 כפית כורכום 1 פלפל אדום חריף חתוך דק קליפה מגורדת משני לימונים מיץ מלימון אחד 2 כפות שמן זית 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה:מבשלים את תפוחי האדמה בקליפה במי מלח עד שמתרככים, אך לא יותר מדי. קולפים וחותכים לקוביות גדולות. מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם מכניסים לתוכו את גרגירי החרדל, הקימל, הפלפל הגרוס, גרעיני החמניה והשומשום. מוסיפים את הכורכום, קליפת הלימון ומיץ הלימון ומבשלים 2 דקות. מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ויוצקים עליהם את התערובת. מוסיפים שמן זית ואת הפלפל האדום החריף. מערבבים, מפזרים מעל פטרוליזיה קצוצה ומגישים.

ל-4 מנות

חומרים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 כף שמן
1 כפית גרגירי חרדל
1 כפית זרעוני קימל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות גרעיני חמניה
1 כפית שומשום
1/2 כפית כורכום
1 פלפל אדום חריף חתוך דק
קליפה מגורדת משני לימונים
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה


אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפה במי מלח עד שמתרככים, אך לא יותר מדי.
קולפים וחותכים לקוביות גדולות.
מחממים שמן במחבת.
כשהשמן חם מכניסים לתוכו את גרגירי החרדל, הקימל, הפלפל הגרוס, גרעיני החמניה והשומשום.
מוסיפים את הכורכום, קליפת הלימון ומיץ הלימון ומבשלים 2 דקות.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ויוצקים עליהם את התערובת. מוסיפים שמן זית ואת הפלפל האדום החריף.
מערבבים, מפזרים מעל פטרוליזיה קצוצה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר