סלט ים תיכוני

מצרכים:לבבות חסה200 ג' עגבניות מיובשותבצל ירוקזעתר טריגבינת עיזיםגרעיני חמנייה קלוייםשמן זית איכותילימון טרימלח ופלפלאופן ההכנה:להניח את לבבות החסה בקערה.להוסיף את העגבניות המיובשות, לאחר שחותכים אותן לרצועות דקות.להוסיף טבעות בצל ירוק ועלי זעתר טריים קצוצים.לפרוס את גבינת העיזים לפרוסות דקות ולהוסיפן לקערה.לסחוט לימון אחד לתוך הקערה.לזלף 50 מ"ל שמן זית איכותי ומשובח .לערבב את כל המצרכים יחד.להניחם בקערת הגשה יפה, לפזר מעל את גרעיני החמנייה.

מצרכים:
לבבות חסה
200 ג' עגבניות מיובשות
בצל ירוק
זעתר טרי
גבינת עיזים
גרעיני חמנייה קלויים
שמן זית איכותי
לימון טרי
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
להניח את לבבות החסה בקערה.
להוסיף את העגבניות המיובשות, לאחר שחותכים אותן לרצועות דקות.
להוסיף טבעות בצל ירוק ועלי זעתר טריים קצוצים.
לפרוס את גבינת העיזים לפרוסות דקות ולהוסיפן לקערה.
לסחוט לימון אחד לתוך הקערה.
לזלף 50 מ"ל שמן זית איכותי ומשובח .
לערבב את כל המצרכים יחד.
להניחם בקערת הגשה יפה, לפזר מעל את גרעיני החמנייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר