סלט חסה, נקטרינות וברי פקאן

סלט אלגנטי, טעים ומרשים, שתמיד עושה את העבודה

סלט אלגנטי, טעים ומרשים, שתמיד עושה את העבודה.

חומרים ל- 8-6 מנות:
2 חסות מופרדות לעלים, שטופות ומיובשות היטב
6 נקטרינות קטנות חתוכות לרבעים ומגולענות
1 קופסה (125 גרם) ברי פקאן גד פרוס בעובי 1/2 ס"מ

לרוטב:
1/3 כוס שמן זית "זיתא"
2 כפות מיץ לימון
2 כפות חומץ תפוחים
1 כפית גדושה חרדל דיז'ון חלק
1 כפית גדושה דבש
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
קורעים את עלי החסה, מניחים בקערה ומפזרים נקטרינות וברי פקאן.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
מגישים מייד.

גיוון:
מחליפים את הנקטרינות ב- 3 אגסים חתוכים לשמיניות ומגולענים,
או במנגו אחד גדול, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר