סלט עלים צעירים, גבינת פטה, מלון, אפרסק, פקאן, שקדים פרוסים בויניגרט

חומרים ל- 4 סועדים:צרור עלי רוקטצרור גרגר נחלים2 חסות אדומות שטופות ומופרדותצרור בזיליקום סגול1/2 מלון חתוך לקוביות2 אפרסקים מגולענים וחתוכים לרצועות1/2 כוס אגוזי פקאן1/2 כוס שקדים פרוסים קלויים120 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות קטנותלרוטב ויניגרט:1 כף חרדל1 כף סוכר חוםקורט מלחפלפל שחור4 כפות שמן זית2 כפות חומץאופן ההכנה:בכלי גדול מערבבים את העלים (רוקט, גרגר נחלים, חסות ובזיליקום), המלון, האפרסקים, הפקאן והשקדים.הכנת הויניגרט: בבלנדר שמים את החרדל, הסוכר החום, המלח והפלפל שחור. באיטיות מזליפים את שמן הזית לתוך הבלנדר ולבסוף את החומץ.הגשה:בצלחת עמוקה שמים את הסלט, מפזרים את הפטה, ומעל את רוטב הויניגרט.

חומרים ל- 4 סועדים:
צרור עלי רוקט
צרור גרגר נחלים
2 חסות אדומות שטופות ומופרדות
צרור בזיליקום סגול
1/2 מלון חתוך לקוביות
2 אפרסקים מגולענים וחתוכים לרצועות
1/2 כוס אגוזי פקאן
1/2 כוס שקדים פרוסים קלויים
120 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות קטנות
לרוטב ויניגרט:
1 כף חרדל
1 כף סוכר חום
קורט מלח
פלפל שחור
4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ

אופן ההכנה:
בכלי גדול מערבבים את העלים (רוקט, גרגר נחלים, חסות ובזיליקום), המלון, האפרסקים, הפקאן והשקדים.

הכנת הויניגרט:
בבלנדר שמים את החרדל, הסוכר החום, המלח והפלפל שחור.
באיטיות מזליפים את שמן הזית לתוך הבלנדר ולבסוף את החומץ.

הגשה:
בצלחת עמוקה שמים את הסלט, מפזרים את הפטה, ומעל את רוטב הויניגרט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר