סלט קוסקוס קיצי עם דלעת, קולורבי, מוצרלה ושמן זית

מצרכים:200 גרם קוסקוס, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"1 קולורבי טרי, פרוס דק חתוך לרצועות1 פלח של דלעת טרייה, פרוסה דק חתוכה לרצועות1 כפית אבקת סוכרמיץ מחצי לימוןחופן גרעיני דלעת קלוייםצרור נבטי חמנייה10-15 עלי בזיליקום (עדיף מיקרו)10-15 עלי נענע3 כדורי גבינת מוצרלה קרועה לחתיכות קטנות2 כפות שמן זיתמלח ים לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנה:מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.מניחים את רצועות הקולורבי והדלעת בקערה, ובעזרת מסננת דקה מפזרים עליהם את אבקת הסוכר ומערבבים.מוסיפים מעט מיץ לימון ונותנים לזה לעמוד 2-3 דקות. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, כולל את הקוסקוס, לקערה.מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל; מערבבים ומגישים.

מצרכים:
200 גרם קוסקוס, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1 קולורבי טרי, פרוס דק חתוך לרצועות
1 פלח של דלעת טרייה, פרוסה דק חתוכה לרצועות
1 כפית אבקת סוכר
מיץ מחצי לימון
חופן גרעיני דלעת קלויים
צרור נבטי חמנייה
10-15 עלי בזיליקום (עדיף מיקרו)
10-15 עלי נענע
3 כדורי גבינת מוצרלה קרועה לחתיכות קטנות
2 כפות שמן זית
מלח ים לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
מניחים את רצועות הקולורבי והדלעת בקערה, ובעזרת מסננת דקה מפזרים עליהם את אבקת הסוכר ומערבבים.
מוסיפים מעט מיץ לימון ונותנים לזה לעמוד 2-3 דקות.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים, כולל את הקוסקוס, לקערה.
מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל; מערבבים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר