סלט עגבניות מיובשות וגבינת עיזים

מצרכים:לבבות חסה200 ג' עגבניות מיובשותבצל ירוקזעתר טריגבינת עיזיםגרעיני חמניה קלוייםשמן זית איכותילימון טרימלח ופלפלאופן ההכנה:להניח את לבבות החסה בקערה.להוסיף את העגבניות המיובשות, לאחר שחתכנו אותן לרצועות דקות.להוסיף טבעות בצל ירוק ועלי זעתר טריים קצוצים.לפרוס את גבינת העיזים לפרוסות דקות ולהוסיפן לקערה.לסחוט לימון אחד לתוך הקערה.לזלף 50 מ"ל שמן זית איכותי ומשובח.לערבב את כל המצרכים יחדיו,.להניחם בקערת הגשה יפה.לפזר מעל את גרעיני החמניה."רינגלבלום" הממוקמת בלב שכונה ד' בבאר שבע, מעסיקה בני נוער בסיכון תושבי השכונה. זוהי מסעדה חלבית (כשרה למהדרין) המציעה פיצות, ניוקי תוצרת ביתית, מגוון פסטות, דגים ומוצרי מאפה טריים יום יום. המסעדה המנוהלת על ידי עמותת "תור המדבר" ו"קרן דואליס" (קרן ליזמות עסקית-חברתית) במטרה לספק מענה תעסוקתי וכישורי חיים לכ-15 בני נוער בסיכון בבאר שבע. היא מעניקה הזדמנות לנערים מרקעים שונים להשתלב בשוק העבודה ולרכוש מקצוע, תוך שימת דגש על חינוך, מקצועיות וקבלת אחריות אישית.צילום: עדי ליבמן

מצרכים:
לבבות חסה
200 ג' עגבניות מיובשות
בצל ירוק
זעתר טרי
גבינת עיזים
גרעיני חמניה קלויים
שמן זית איכותי
לימון טרי
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
להניח את לבבות החסה בקערה.
להוסיף את העגבניות המיובשות, לאחר שחתכנו אותן לרצועות דקות.
להוסיף טבעות בצל ירוק ועלי זעתר טריים קצוצים.
לפרוס את גבינת העיזים לפרוסות דקות ולהוסיפן לקערה.
לסחוט לימון אחד לתוך הקערה.
לזלף 50 מ"ל שמן זית איכותי ומשובח.
לערבב את כל המצרכים יחדיו,.
להניחם בקערת הגשה יפה.
לפזר מעל את גרעיני החמניה.

"רינגלבלום" הממוקמת בלב שכונה ד' בבאר שבע, מעסיקה בני נוער בסיכון תושבי השכונה. זוהי מסעדה חלבית (כשרה למהדרין) המציעה פיצות, ניוקי תוצרת ביתית, מגוון פסטות, דגים ומוצרי מאפה טריים יום יום.
המסעדה המנוהלת על ידי עמותת "תור המדבר" ו"קרן דואליס" (קרן ליזמות עסקית-חברתית) במטרה לספק מענה תעסוקתי וכישורי חיים לכ-15 בני נוער בסיכון בבאר שבע. היא מעניקה הזדמנות לנערים מרקעים שונים להשתלב בשוק העבודה ולרכוש מקצוע, תוך שימת דגש על חינוך, מקצועיות וקבלת אחריות אישית.

צילום: עדי ליבמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר