סלט עלים ירוקים, רימון, גבינה ופלחי תאנים

חומרים לסלט:250 גר'  מבחר עלים ירוקים (עלי סלק, רוקט וארוגולה).30 גר' גרגירי רימונים2 תאנים טריות חתוכות לפלחים 50 גר' גבינה כחולה מגוררת חומרים לרוטב ויניגרייט דבש:20 מ"ל חומץ בן יין 30 מ"ל שמן קנולה 30 מ"ל שמן זית 1 כפית דבש1 שן שום כתוש1/2 כפית חרדל דיז'ון אופן ההכנה:לוקחים קערת ערבוב ושמים את הרכיבים של הסלט חוץ מהגבינה הכחולה .מערבבים טוב ומניחים לסלט לקבל את כל הטעמים.לוקחים רימון, חוצים אותו לחצי, מוציאים את כל גרגירי הרימון וממלאים את הרימון בסלט.מוסיפים את הגבינה.לוקחים קערה נוספת ומערבבים את כל הרכיבים יחד: שני סוגי השמן, חומץ, דבש ,שום וחרדל.משקשקים ושופכים על הסלט ומגישים.

חומרים לסלט:
250 גר'  מבחר עלים ירוקים (עלי סלק, רוקט וארוגולה).
30 גר' גרגירי רימונים
2 תאנים טריות חתוכות לפלחים
50 גר' גבינה כחולה מגוררת

חומרים לרוטב ויניגרייט דבש:
20 מ"ל חומץ בן יין
30 מ"ל שמן קנולה
30 מ"ל שמן זית
1 כפית דבש
1 שן שום כתוש
1/2 כפית חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:
לוקחים קערת ערבוב ושמים את הרכיבים של הסלט חוץ מהגבינה הכחולה .
מערבבים טוב ומניחים לסלט לקבל את כל הטעמים.
לוקחים רימון, חוצים אותו לחצי, מוציאים את כל גרגירי הרימון וממלאים את
הרימון בסלט.
מוסיפים את הגבינה.
לוקחים קערה נוספת ומערבבים את כל הרכיבים יחד: שני סוגי השמן, חומץ,
דבש ,שום וחרדל.
משקשקים ושופכים על הסלט ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר