סלט ירוק עם פילה הדרים, אספרגוס ורוטב וינגרט פקאן

חומרים לסלט ל- 6 סועדים: לב חסה אדומהלב חסה ערביתחופן עלי רוקט10 עלי עולש12 פילה תפוז12 פילה אשכולית אדומה6 אספרגוסים20 אגוזי פקאן סיניוינגרט פקאןחומרים לויניגרט פקאן:150 גר' אגוזי פקאן סיני טחונים1 שן שום1 כוס מיץ תפוזים2 כפות חרדל דיזון3 כפות ממרח תמריםמיץ מ-½ לימון 3 כפות חומץ בלסמי½ כוס שמן אגוזים¼ כוס שמן זיתאופן ההכנה: הכנת הרוטב: מערבבים בצנצנת את המרכיבים שצוינו למעלה.הכנת הסלט: שוטפים את החסות.מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה. מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ'). מעבירים למים עם קרח. אופן ההגשה: מניחים על צלחת את החסות לאחר שטבלנו ברוטב.מסדרים מלמעלה את פירות ההדר האספרגוס ושברי הפקאן.מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביבהירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300

חומרים לסלט ל- 6 סועדים:
לב חסה אדומה
לב חסה ערבית
חופן עלי רוקט
10 עלי עולש
12 פילה תפוז
12 פילה אשכולית אדומה
6 אספרגוסים
20 אגוזי פקאן סיני
וינגרט פקאן

חומרים לויניגרט פקאן:
150 גר' אגוזי פקאן סיני טחונים
1 שן שום
1 כוס מיץ תפוזים
2 כפות חרדל דיזון
3 כפות ממרח תמרים
מיץ מ-½ לימון
3 כפות חומץ בלסמי
½ כוס שמן אגוזים
¼ כוס שמן זית

אופן ההכנה:
הכנת הרוטב:
מערבבים בצנצנת את המרכיבים שצוינו למעלה.

הכנת הסלט:
שוטפים את החסות.
מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה.
מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ').
מעבירים למים עם קרח.

אופן ההגשה:
מניחים על צלחת את החסות לאחר שטבלנו ברוטב.
מסדרים מלמעלה את פירות ההדר האספרגוס ושברי הפקאן.

מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר