חומרים לסלט ל- 6 סועדים:
לב חסה אדומה
לב חסה ערבית
חופן עלי רוקט
10 עלי עולש
12 פילה תפוז
12 פילה אשכולית אדומה
6 אספרגוסים
20 אגוזי פקאן סיני
וינגרט פקאן
חומרים לויניגרט פקאן:
150 גר' אגוזי פקאן סיני טחונים
1 שן שום
1 כוס מיץ תפוזים
2 כפות חרדל דיזון
3 כפות ממרח תמרים
מיץ מ-½ לימון
3 כפות חומץ בלסמי
½ כוס שמן אגוזים
¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה:
הכנת הרוטב:
מערבבים בצנצנת את המרכיבים שצוינו למעלה.
הכנת הסלט:
שוטפים את החסות.
מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה.
מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ').
מעבירים למים עם קרח.
אופן ההגשה:
מניחים על צלחת את החסות לאחר שטבלנו ברוטב.
מסדרים מלמעלה את פירות ההדר האספרגוס ושברי הפקאן.
מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300