קרפצ'יו סלק ותפוחים

מרכיבים ל- 6 מנות: פרוסות דקיקות של סלק אדום במרינדה של חומץ תפוחיםמעט סוכר חום3 תפוחי עץ גרנד סמיט חתוכים לרצועות דקות1 סלק אדום גדול קלוף וחתוך לפרוסות דקות מאוד2 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים דק¼ כוס אגוזי לוז קלויים בתנור ושבורים לחצי7 כפות חומץ תפוחים4 כפות שמן חמניות1 דבש תמרים1 כוס אגוזי לוזמעט מלח ופלפל שחור גרוס טריאופן ההכנה:מחממים תנור ל- 220 מעלות וקולים את אגוזי הלוז במשך 8 דקות. פורסים את הסלק האדום לפרוסות דקות ומסדרים בצלחת הגשה.חותכים את תפוחי עץ גרנד סמיט לרצועות דקות במכשיר חיתוך ומניחים בקערה.מתבלים את התפוחים במלח ופלפל לפי הטעם.מוסיפים חומץ תפוחים, דבש תמרים ושמן חמניות – ומערבבים.מניחים מעל הסלק שפרסנו בצלחת את שארית המרינדה – לקבלת זיגוג וטעם.מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300

מרכיבים ל- 6 מנות:
פרוסות דקיקות של סלק אדום במרינדה של חומץ תפוחים
מעט סוכר חום
3 תפוחי עץ גרנד סמיט חתוכים לרצועות דקות
1 סלק אדום גדול קלוף וחתוך לפרוסות דקות מאוד
2 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים דק
¼ כוס אגוזי לוז קלויים בתנור ושבורים לחצי
7 כפות חומץ תפוחים
4 כפות שמן חמניות
1 דבש תמרים
1 כוס אגוזי לוז
מעט מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 220 מעלות וקולים את אגוזי הלוז במשך 8 דקות.
פורסים את הסלק האדום לפרוסות דקות ומסדרים בצלחת הגשה.
חותכים את תפוחי עץ גרנד סמיט לרצועות דקות במכשיר חיתוך ומניחים בקערה.
מתבלים את התפוחים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים חומץ תפוחים, דבש תמרים ושמן חמניות – ומערבבים.
מניחים מעל הסלק שפרסנו בצלחת את שארית המרינדה – לקבלת זיגוג וטעם.

מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר