סלט קייל עגבניות ואבוקדו

ל-4 סועדים כמנה עיקרית או ל-8 סועדים כתוספתמצרכים:2 אבוקדו בגודל בינוני חתוך לקוביות 4 עגבניות בשלות ועסיסיות חתוכות לקוביותצרור קייל (מסוג 'דינוזאור')1 בצל ירוק קצוץ דק½ לימון סחוט1 כפית מלח ים גס½ כפית גרידת לימון1 כפית שמן זיתאופן ההכנה:לחתוך את הקייל לרצועות דקות, להניח בקערה, להוסיף את הלימון, המלח ושמן הזית. ללוש היטב את כל המרכיבים עם הידיים במשך דקה וחצי, עד אשר הנפח של העלים מצטמצם והצבע הופך לירוק עמוק. להוסיף את האבוקדו, העגבניות והבצל הירוק.לערבב היטב.ניתן להוסיף לימון ומלח על פי הטעם.הצעות השף:ניתן להוסיף:½ כפית צ'ילי אדום טרי קצוץ1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורדאצות ים מסוג DULSE או KELP במקום לימון להשתמש בלייםלהחליף את העגבניות בתפוחיםBarefood בריא, טבעי אורגני

ל-4 סועדים כמנה עיקרית או ל-8 סועדים כתוספת

מצרכים:
2 אבוקדו בגודל בינוני חתוך לקוביות
4 עגבניות בשלות ועסיסיות חתוכות לקוביות
צרור קייל (מסוג 'דינוזאור')
1 בצל ירוק קצוץ דק
½ לימון סחוט
1 כפית מלח ים גס
½ כפית גרידת לימון
1 כפית שמן זית

אופן ההכנה:
לחתוך את הקייל לרצועות דקות, להניח בקערה, להוסיף את הלימון, המלח ושמן הזית. ללוש היטב את כל המרכיבים עם הידיים במשך דקה וחצי, עד אשר הנפח של העלים מצטמצם והצבע הופך לירוק עמוק.
להוסיף את האבוקדו, העגבניות והבצל הירוק.
לערבב היטב.
ניתן להוסיף לימון ומלח על פי הטעם.

הצעות השף:
ניתן להוסיף:
½ כפית צ'ילי אדום טרי קצוץ
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
אצות ים מסוג DULSE או KELP
במקום לימון להשתמש בליים
להחליף את העגבניות בתפוחים

Barefood בריא, טבעי אורגני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר