סלט עלים סלקים גבינת רוקפור ופלחי תפוזים

חומרים:1 חסה אייסברג קרועה ביד1 חבילה של עלי בייבי2 סלקים בינוניים 200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות 1 תפוז מפולט 1 אשכולית אדומה מפולט5 כפות של רוטב חרדל ודבשחומרים לרוטב חרדל ודבש:2 כפות דבש4 כפות שמן קנולהכפית חומץכפית חרדל קורט מלח אופן ההכנה: עוטפים את הסלקים בנייר כסף ומכניסים לשעה, לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. לרוטב: מערבבים את כל החומרים יחד עד לאמולסיה אחידה.מקלפים את הסלקים המוכנים ופורסים לשישיות. בקערה מערבבים את שאר החומרים ומוסיפים את הסלקים.  מערבבים עם הרוטב ומגישים. המתכון מתוך הספר "טעמים ישראלים" – מיטב מתכוני השפים של רשת מלונות רימונים

חומרים:
1 חסה אייסברג קרועה ביד
1 חבילה של עלי בייבי
2 סלקים בינוניים
200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות
1 תפוז מפולט
1 אשכולית אדומה מפולט
5 כפות של רוטב חרדל ודבש

חומרים לרוטב חרדל ודבש:
2 כפות דבש
4 כפות שמן קנולה
כפית חומץ
כפית חרדל
קורט מלח

אופן ההכנה:
 עוטפים את הסלקים בנייר כסף ומכניסים לשעה, לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
לרוטב: מערבבים את כל החומרים יחד עד לאמולסיה אחידה.
מקלפים את הסלקים המוכנים ופורסים לשישיות.
בקערה מערבבים את שאר החומרים ומוסיפים את הסלקים. 
מערבבים עם הרוטב ומגישים.

המתכון מתוך הספר "טעמים ישראלים" – מיטב מתכוני השפים של רשת מלונות רימונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר