סלט פסטה עם קישואים בזיליקום ופטה

סלט פסטה קר וחגיגי של קישואים טעימים, בזיליקום ארומטי וגבינת פטה נימוחה.מתכון קל ומיוחד. אופציה מרעננת.רכיבים ל- 4 מנות:500 גרם פסטה קצרה5 שיני שום כתושות3 קישואים מוצקים חתוכים לפרוסות (אפשר להשתמש בזוקיני או בקישואים רגילים)עלים מענף רוזמרין150 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביותמלחפלפל שחורשמן זית10 עלי בזיליקום טרי – קצוציםאופן ההכנה:מבשלים את הפסטה על פי ההוראות. מסננים היטב מהנוזלים, מערבבים עם 2 כפות שמן זית ומצננים היטב.מחממים במחבת 3 כפות שמן זית, מוסיפים את הקישואים יחד עם השום והרוזמרין ומטגנים עד להשחמה. מצננים היטב (ביחד עם השמן והמיצים בהם טוגנו).מערבבים את הפסטה עם הקישואים, השום והרוזמרין ושמן הזית. מוסיפים בזיליקום קצוץ, מתבלים במלח ופלפל.מוסיפים קוביות גבינת פטה מעל ומגישים.פסטה דלה קזה צילום מיכל בראל

סלט פסטה קר וחגיגי של קישואים טעימים, בזיליקום ארומטי וגבינת פטה נימוחה.
מתכון קל ומיוחד. אופציה מרעננת.

רכיבים ל- 4 מנות:
500 גרם פסטה קצרה
5 שיני שום כתושות
3 קישואים מוצקים חתוכים לפרוסות (אפשר להשתמש בזוקיני או בקישואים רגילים)
עלים מענף רוזמרין
150 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות
מלח
פלפל שחור
שמן זית
10 עלי בזיליקום טרי – קצוצים

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה על פי ההוראות. מסננים היטב מהנוזלים, מערבבים עם 2 כפות שמן זית ומצננים היטב.
מחממים במחבת 3 כפות שמן זית, מוסיפים את הקישואים יחד עם השום והרוזמרין ומטגנים עד להשחמה.
מצננים היטב (ביחד עם השמן והמיצים בהם טוגנו).
מערבבים את הפסטה עם הקישואים, השום והרוזמרין ושמן הזית.
מוסיפים בזיליקום קצוץ, מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים קוביות גבינת פטה מעל ומגישים.

פסטה דלה קזה

צילום מיכל בראל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר