סלט עלים ירוקים ופירות העונה ברוטב ויניגרט סילאן

חומרים (6 מנות):1 חבילה חסה שטופה ונקייה.½ חבילה של בייבי מיקס עלים. 1 גזר חתוך לפרוסות דקות (בעזרת קולפן)1 חב' תותים (שטופים וחתוכים לרבעים)100 גר' פקאן מסוכר2 תפוחי עץ (חתוכים לפרוסות)חומרים לרוטב ויניגרט5 כפות מיץ לימון1 כפית חרדל1 כף סוכר1 כפית מלח4 כפות סילאן1 שן שום כתושה½ כוס שמן זיתאופן ההכנה:הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים בקערה (ניתן גם לטחון יחד במג'ימיקס ידני, בעזרת מטרפה או לערבב היטב בצנצנת סגורה).הכנת הסלט: קורעים את החסות בעזרת הידיים לחתיכות קטנות.מערבבים אם עלי הבייבי מיקס ועם הגזר, תפוחי העץ והתותיםמוסיפים את הרוטב כ-10 דקות לפני הגשת הסלט (כדי לשמור על רעננותו).מפזרים מעל הסלט פקאן מסוכר ומגישים .נובה אירועים, ביתן הארצות 4, נמל ת"א. 03-5447750, 1-800-333-432צילום דניאל לילה

חומרים (6 מנות):
1 חבילה חסה שטופה ונקייה.
½ חבילה של בייבי מיקס עלים.
1 גזר חתוך לפרוסות דקות (בעזרת קולפן)
1 חב' תותים (שטופים וחתוכים לרבעים)
100 גר' פקאן מסוכר
2 תפוחי עץ (חתוכים לפרוסות)

חומרים לרוטב ויניגרט
5 כפות מיץ לימון
1 כפית חרדל
1 כף סוכר
1 כפית מלח
4 כפות סילאן
1 שן שום כתושה
½ כוס שמן זית

אופן ההכנה:
הכנת הרוטב:
מערבבים את כל החומרים בקערה (ניתן גם לטחון יחד במג'ימיקס ידני, בעזרת מטרפה או לערבב היטב בצנצנת סגורה).

הכנת הסלט:
קורעים את החסות בעזרת הידיים לחתיכות קטנות.
מערבבים אם עלי הבייבי מיקס ועם הגזר, תפוחי העץ והתותים
מוסיפים את הרוטב כ-10 דקות לפני הגשת הסלט (כדי לשמור על רעננותו).
מפזרים מעל הסלט פקאן מסוכר ומגישים .

נובה אירועים, ביתן הארצות 4, נמל ת"א. 03-5447750, 1-800-333-432

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר