מרכיבים:
100 גרם עדשים שחורות מבושלות (13 דקות אחרי רתיחה ומקוררות)
צרור פטרוזיליה קצוץ
צרור כוסברה קצוץ
10 יחידות פקאן סיני שבור
10 יחידות חמוציות חתוכות
3 גבעולי סלרי קוביות קטנות
מלח
מיץ מלימון
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים השחורות עד אשר הן מתרככות.
קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה והסלרי.
מערבבים את כל המרכיבים בקערה, מוסיפים את הפקאן הסיני והחמוציות החתוכות.
מתבלים במלח ובמיץ לימון ומערבבים היטב.
מצננים את המנה ומגישים לשולחן .
"דודה – ביסטרו עברי", רחוב הבנים 27, הוד השרון, 09-7452748