חומרים:
1 כוס חסה ערבית
1 כוס חסה אייסברג
1 כוס עלי רוקט
1 כוס ענבים לבנים
50 גרם אגוזי מלך קלויים
150 גרם גבינת רוקפור מפוררת
1 גבעול סלרי אמריקאי חתוך לפרוסות
1/2 כוס בצל ירוק חתוך לפרוסות דקות
לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
1 כף דבש
1 כף בזיליקום קצוץ
1 כף חומץ בלסמי
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
שוטפים את עלי החסה, מייבשים ומניחים בקערה. מוסיפים את עלי הרוקט.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט, ומערבבים קלות. מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים מעל את הגבינה והאגוזים.