סלט בורגול עדשים

חומרים:1 כוס בורגול מושרה1 כוס עדשים שחורות מבושלות1 בטטה בינונית חתוכה קוביות 1 ס"מ, מתובלות במלח, פלפל שחור וסילאן – אפויות בתנור בחום גבוה1 חופן אפונה חלוטה קלות2 עגבניות קצוצות1 פלפל אדום קצוץ2 מלפפונים קצוצים1בצל סגול קצוץ1 כוס אגוזים, שקדים ובוטנים מסוכרים מכל הסוגים1/2 כוס חמוציות1 כף גדולה פטרוזיליה קצוצה1 כף נענע קצוצהאופן ההכנה:לערבב הכל בקערה ולתבל בקורט מלח פלפל, שמן זית ומיץ לימון.מומלץ להמתין כחצי שעה לפני האכילה בכדי שכל הטעמים יתערבבו ויספגו.צלם אסף לוי

חומרים:
1 כוס בורגול מושרה
1 כוס עדשים שחורות מבושלות
1 בטטה בינונית חתוכה קוביות 1 ס"מ, מתובלות במלח, פלפל שחור וסילאן – אפויות בתנור בחום גבוה
1 חופן אפונה חלוטה קלות
2 עגבניות קצוצות
1 פלפל אדום קצוץ
2 מלפפונים קצוצים
1בצל סגול קצוץ
1 כוס אגוזים, שקדים ובוטנים מסוכרים מכל הסוגים
1/2 כוס חמוציות
1 כף גדולה פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע קצוצה

אופן ההכנה:
לערבב הכל בקערה ולתבל בקורט מלח פלפל, שמן זית ומיץ לימון.
מומלץ להמתין כחצי שעה לפני האכילה בכדי שכל הטעמים יתערבבו ויספגו.

צלם אסף לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר