סלט דג דניס עם ארטישוק טרי ורשאד

חומרים:4 יחידות פילה דג דניס טרי (2 דגים), ללא עור ועצמות – לבקש ממוכר הדגים2 לבבות ארטישוק מבושל ומקולףצרור גדול רשאד טרי1 לימון גדול2 כפות שמן זיתפלפל צ'ילי – 10 -12 פרוסות דקיקות1 שן שום כתושהמלח-ים, פלפל שחור גרוסמעט גרגירי קצחאופן ההכנה:לחתוך את הדג לקוביות קטנות.להכין מרינדה – לימון, שמן זית, צ'ילי ותבלינים.להשרות למשך שעה. לחתוך את לבבות הארטישוק לפרוסות דקות.לערבב את קוביות הדג עם הארטישוק, להניח על מצע רשאד טרי ומעט קצח, ולהגיש.

חומרים:
4 יחידות פילה דג דניס טרי (2 דגים), ללא עור ועצמות – לבקש ממוכר הדגים
2 לבבות ארטישוק מבושל ומקולף
צרור גדול רשאד טרי
1 לימון גדול
2 כפות שמן זית
פלפל צ'ילי – 10 -12 פרוסות דקיקות
1 שן שום כתושה
מלח-ים, פלפל שחור גרוס
מעט גרגירי קצח

אופן ההכנה:
לחתוך את הדג לקוביות קטנות.
להכין מרינדה – לימון, שמן זית, צ'ילי ותבלינים.
להשרות למשך שעה.
לחתוך את לבבות הארטישוק לפרוסות דקות.
לערבב את קוביות הדג עם הארטישוק, להניח על מצע רשאד טרי ומעט קצח, ולהגיש.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר