כיכר גבינת פטה, זיתים וריחן

מצרכים500 גרם גבינת פטה8 כפות ממרח זיתים שחוריםחצי כוס שמן זיתמעט מלחחופן גדוש עלי ריחן1 כוס שקדים קלויים וקלופיםאופן ההכנה1. שוטחים מחצית מן הגבינה בתבנית קטנה, מרופדת בעטיף ניילון.2 . מורחים את ממרח הזיתים, ומכסים אותו במחצית הגבינה הנותרת.3. מערבבים במעבד מזון את שמן הזית, המלח ועלי הריחן עם 1/3 מכמות השקדים. יוצקים על הגבינה.4. בוזקים את שארית השקדים, שולחים למקרר להתגבש היטב.

מצרכים
500 גרם גבינת פטה
8 כפות ממרח זיתים שחורים
חצי כוס שמן זיתמעט מלח
חופן גדוש עלי ריחן
1 כוס שקדים קלויים וקלופים

אופן ההכנה
1. שוטחים מחצית מן הגבינה בתבנית קטנה, מרופדת בעטיף ניילון.

2 . מורחים את ממרח הזיתים, ומכסים אותו במחצית הגבינה הנותרת.

3. מערבבים במעבד מזון את שמן הזית, המלח ועלי הריחן עם 1/3 מכמות השקדים. יוצקים על הגבינה.

4. בוזקים את שארית השקדים, שולחים למקרר להתגבש היטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר