טונה טרטר

לארבעה סועדיםחומרים:400 גרם טונה אדומה כף עירית קצוצה מלחפלפל ארבע עונות2 כפות שמן זיתסלט אבוקדו:2 ראשי אבוקדןעגבניה חתוכה לקוביות2 כפות בצל ירוק חתוך גסצ'ילי אלפניומלח ופלפל לפי הטעםכף שמן זיתכף מיץ לימוןשמן כוסברה:40 גרם כוסברה40 cc שמן זיתכף מיץ לימוןמלח ופלפלאופן ההכנה:1. לחתוך את הטונה לקוביות בעובי סנטימטר ולתבל בשאר התבלינים.2. לחתוך את האבוקדו לקוביות בעובי סנטימטר, לערבב עם שאר החומרים.3. שמן כוסברה לערבב בבלנדר את כל החומרים להכנת השמן.אופן ההגשה:מניחים במרכז הצלחת את סל האבוקדו, מעליו את הטונה אדומה, ומסביב מזליפים שמן כוסברה.

לארבעה סועדים

חומרים:
400 גרם טונה אדומה
כף עירית קצוצה
מלח
פלפל ארבע עונות
2 כפות שמן זית

סלט אבוקדו:
2 ראשי אבוקדן
עגבניה חתוכה לקוביות
2 כפות בצל ירוק חתוך גס
צ'ילי אלפניו
מלח ופלפל לפי הטעם
כף שמן זית
כף מיץ לימון

שמן כוסברה:
40 גרם כוסברה
40 cc שמן זית
כף מיץ לימון
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
1. לחתוך את הטונה לקוביות בעובי סנטימטר ולתבל בשאר התבלינים.
2. לחתוך את האבוקדו לקוביות בעובי סנטימטר, לערבב עם שאר החומרים.
3. שמן כוסברה לערבב בבלנדר את כל החומרים להכנת השמן.

אופן ההגשה:
מניחים במרכז הצלחת את סל האבוקדו, מעליו את הטונה אדומה, ומסביב מזליפים שמן כוסברה.








כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר