טריו דגים ונודלס מוגשים בכוסיות ממוזערות (בית הבובות)

מנה זו מורכבת משלושה מרכיבים המוגשים בכוסיות ובקעריות קטנטנות, המשלבות ביניהן טעמים מיוחדים ומחדדות את חוש הטעם והסקרנות לקראת המשך הארוחה.סביצ'ה אינטיאס בגרגרי רימונים, פלפל צ'ילי ואבוקדוחומרים:500 גר' אינטיאס ללא עור וללא עצמותגרגרי רימונים מרימון אחד3/4 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקיקות2 כפות צרור כוסברה קצוצה דק 1 כף צרור נענע קצוצה דק1/4 בצל סגול קצוץ דק מאדמיץ מלימון אחד גדול1 כף חומץ יין אדוםמיץ מקלמנטינה אחת גדולה, או שתיים קטנות4 כפות שמן זיתמלח ים לפי הטעםאופן ההכנה:חותכים את הדג, מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים במלח לפי הטעם. ממתינים 10 דקות ומגישים.פלמידה לבנה במרינדת מירין וסויהחומרים:500 גר' פלמידה לבנה ללא עור ועצמות1/2 אבוקדו בשל אך מוצק 1 כף שמן שומשוםמיץ מלימון אחד גדול1 כף סויה1 כפית שומשום לבן קלוי1 כפית שומשום שחור קלוישומית/עירית קצוצה קטןאופן ההכנה:חותכים את הדג והאבוקדו לקוביות קטנות אחידות, מערבבים עם שאר המרכיבים, ממתינים 10 דקות ומגישים.סלט קטנטן של אטריות סובה וירקותחומרים:1 חבילה אטריות סובה מבושלות ומסוננות5 פטריות שיטאקה טריות (או מיובשות, מושרות במים) פרוסות דק12 צנוניות חתוכות לפרוסות דקיקות עם העלים6 אספרגוס חלוט, חתוך באלכסון לפרוסות באורך כסנטימטרחופן אצות וואקמה מושרות ומסוננותחופן עלי כוסברה שלמים מופרדים מהגבעולחופן עלי נענע שלמים מופרדים מהגבעולחופן עלי פטרוזיליה מופרדים מהגבעולחופן עלי בזיליקום מופרדים מהגבעול2 כפות שמן שומשום3 כפות סויה2 כפות מיריןשבבי בוטנים מתובלים או אגוזי קשיו קלוייםשומשום שחור לקישוטאופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי הסלט, מפזרים מעל שבבי בוטנים ושומשום קלוי, ומגישים בטמפרטורת החדר.

מנה זו מורכבת משלושה מרכיבים המוגשים בכוסיות ובקעריות קטנטנות, המשלבות ביניהן טעמים מיוחדים ומחדדות את חוש הטעם והסקרנות לקראת המשך הארוחה.

סביצ'ה אינטיאס בגרגרי רימונים, פלפל צ'ילי ואבוקדו
חומרים:
500 גר' אינטיאס ללא עור וללא עצמות
גרגרי רימונים מרימון אחד
3/4 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקיקות
2 כפות צרור כוסברה קצוצה דק
1 כף צרור נענע קצוצה דק
1/4 בצל סגול קצוץ דק מאד
מיץ מלימון אחד גדול
1 כף חומץ יין אדום
מיץ מקלמנטינה אחת גדולה, או שתיים קטנות
4 כפות שמן זית
מלח ים לפי הטעם

אופן ההכנה:
חותכים את הדג, מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים במלח לפי הטעם. ממתינים 10 דקות ומגישים.


פלמידה לבנה במרינדת מירין וסויה
חומרים:
500 גר' פלמידה לבנה ללא עור ועצמות
1/2 אבוקדו בשל אך מוצק
1 כף שמן שומשום
מיץ מלימון אחד גדול
1 כף סויה
1 כפית שומשום לבן קלוי
1 כפית שומשום שחור קלוי
שומית/עירית קצוצה קטן

אופן ההכנה:
חותכים את הדג והאבוקדו לקוביות קטנות אחידות, מערבבים עם שאר המרכיבים, ממתינים 10 דקות ומגישים.


סלט קטנטן של אטריות סובה וירקות
חומרים:
1 חבילה אטריות סובה מבושלות ומסוננות
5 פטריות שיטאקה טריות (או מיובשות, מושרות במים) פרוסות דק
12 צנוניות חתוכות לפרוסות דקיקות עם העלים
6 אספרגוס חלוט, חתוך באלכסון לפרוסות באורך כסנטימטר
חופן אצות וואקמה מושרות ומסוננות
חופן עלי כוסברה שלמים מופרדים מהגבעול
חופן עלי נענע שלמים מופרדים מהגבעול
חופן עלי פטרוזיליה מופרדים מהגבעול
חופן עלי בזיליקום מופרדים מהגבעול
2 כפות שמן שומשום
3 כפות סויה
2 כפות מירין
שבבי בוטנים מתובלים או אגוזי קשיו קלויים
שומשום שחור לקישוט

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הסלט, מפזרים מעל שבבי בוטנים ושומשום קלוי, ומגישים בטמפרטורת החדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר