נקטרינות צלויות בגריל עם פטה ורוקט

חומרים ל-4 מנות6 נקטרינות חצויות מגולענות100 גרם רוקט100 גרם גבינת פטה פרוסה דק4 פרוסות לחם שאור100 מל' חומץ בלסמי50 מל' שמן זיתאופן ההכנה1. מצמצמים את הבלסמי בסיר קטן עד חצי מהנפח המקורי.2. מניחים את הנקטרינות החצויות על גריל פחמים (אפשר גם במחבת פסים לוהטת).3. מושחים את פרוסות לחם השאור בשמן זית וקולים על גריל הפחמים למשך מספר דקות.4. מורידים את הלחם מהגריל וקורעים ממנו חתיכות גסות.5. מערבבים את הלחם, הרוקט והנקטרינות החמות עם מעט שמן זית ומלח גס ומעבירים לצלחת הגשה.6. מניחים מעל את גבינת הפטה, מזלפים מעט חומץ בלסמי ומגישים.

חומרים ל-4 מנות
6 נקטרינות חצויות מגולענות
100 גרם רוקט
100 גרם גבינת פטה פרוסה דק
4 פרוסות לחם שאור
100 מל' חומץ בלסמי
50 מל' שמן זית

אופן ההכנה
1. מצמצמים את הבלסמי בסיר קטן עד חצי מהנפח המקורי.

2. מניחים את הנקטרינות החצויות על גריל פחמים (אפשר גם במחבת פסים לוהטת).

3. מושחים את פרוסות לחם השאור בשמן זית וקולים על גריל הפחמים למשך מספר דקות.

4. מורידים את הלחם מהגריל וקורעים ממנו חתיכות גסות.

5. מערבבים את הלחם, הרוקט והנקטרינות החמות עם מעט שמן זית ומלח גס ומעבירים לצלחת הגשה.

6. מניחים מעל את גבינת הפטה, מזלפים מעט חומץ בלסמי ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר