טרטר טונה בפירות טרופים, אבוקדו ווניגרט מייפל וניל

ל- 4 סועדיםחומרים:400 גר' טונה טריה ללא עור 400 גר' תערובת פירות טרופיים (אפרסמון, אננס, מלון, קרמבולה, פסיפלורה, ליצ'י)½ אבוקדו בשל2 כפות בצל סגול קצוץ1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ1 כף עלי כוסברה קצוציםקורט מלחקורט פלפל שחור גרוסקורט כמוןכף שמן זיתחומרים לרוטב ויניגרט:2 כפות סירופ מייפל איכותי5 כפות חומץ פטל או חומץ בן יין אדום3 כפות שמן זית½ שן שום כתושה¼ כפית ג'ינג'ר טרי קצוץכפית תמצית וניל טבעיתקורט מלחקורט פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:אופן הכנת הטרטר: חותכים את הטונה לקוביות קטנות ½ ס"מ X ½ ס"מ, מעבירים לקערה, חותכים את הפירות ואבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לטונה.מתבלים עם הבצל, ג'ינגר, כוסברה, שמן הזית, כמון, מלח ופלפל מערבבים את הכל ומשאירים במקרר ל-1/4 שעה.אופן הכנת הויניגרט: את כל המרכיבים מכניסים למעבד מזון חשמלי עד לקבלת רוטב סמיך וחלק.אופן ההגשה:להוסיף 3-2 כפות מהויניגרט לטונה ולערבב, מגישים בעיטור פסיפלורה ויניגרט מייפל.

ל- 4 סועדים

חומרים:
400 גר' טונה טריה ללא עור
400 גר' תערובת פירות טרופיים (אפרסמון, אננס, מלון, קרמבולה, פסיפלורה, ליצ'י)
½ אבוקדו בשל
2 כפות בצל סגול קצוץ
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף עלי כוסברה קצוצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
קורט כמון
כף שמן זית

חומרים לרוטב ויניגרט:
2 כפות סירופ מייפל איכותי
5 כפות חומץ פטל או חומץ בן יין אדום
3 כפות שמן זית
½ שן שום כתושה
¼ כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
כפית תמצית וניל טבעית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
אופן הכנת הטרטר:
חותכים את הטונה לקוביות קטנות ½ ס"מ X ½ ס"מ, מעבירים לקערה, חותכים את הפירות ואבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לטונה.
מתבלים עם הבצל, ג'ינגר, כוסברה, שמן הזית, כמון, מלח ופלפל מערבבים את הכל ומשאירים במקרר ל-1/4 שעה.

אופן הכנת הויניגרט:
את כל המרכיבים מכניסים למעבד מזון חשמלי עד לקבלת רוטב סמיך וחלק.

אופן ההגשה:
להוסיף 3-2 כפות מהויניגרט לטונה ולערבב, מגישים בעיטור פסיפלורה ויניגרט מייפל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר