ראפ בריאות

ל- 5 סועדים הקונספט של ראפ הוא המשחק במילוי כאשר הטורטיה משמשת כבסיס. במילוי הטורטיה אפשר ורצוי להיות יצירתיים ולשלב את המילויים האהובים עליכם. זה יכול להיות סלמון, כבד עוף, שרימפס רוסטביף, גבינות וירקות, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.חומרים:חומרים לפסטו כוסברה:300 גר' עלי כוסברה כפית שטוחה מלח כפית שטוחה פלפל שחור 2 כפיות שום כתוש שמן זית משובח חומרים לראפ:5 טורטיות אפויות בגודל 30 ס"מ (ניתן להשיג במרכולים) חציל גדול פרוס לאורך משוח בשמן זית וקלוי על הגריל בצל אדום בינוני פרוס לפרוסות דקות3 גבעולי בצל ירוק (רק החלק הירוק) נבטי אפונה 2.5 יחידות אבוקדו קטן קלוף ופרוס לאורך 150גר' גבינת עיזים אורגנית פרוסה לעיגולים בעובי 0.5 ס"מאופן ההכנה: הכנת פסטו כוסברה: מכניסים את הכוסברה, השום והתבלינים למעבד מזון ומוסיפים בהדרגה את השמן זית עד לקבלת מרקם של ממרח. מילוי הטורטיה:לוקחים טורטיה ומניחים על משטח ישר. מורחים על הטורטיה פסטו כוסברה, ומניחים מעל את פרוסת החציל הקלוי, חצי האבוקדו הפרוס, פרוסות גבינת העזים האורגנית, הבצל האדום והירוק ונבטי האפונה. מזלפים מעל הירקות פסטו כוסברה, מגלגלים כלפי פנימה ומהדקים חזק. אופן ההגשה: חותכים את הטורטיה לארבע חתיכות באורך 4 ס"מ, מומלץ להזליף מעל רוטב חזרת ביתית.

ל- 5 סועדים

הקונספט של ראפ הוא המשחק במילוי כאשר הטורטיה משמשת כבסיס. במילוי הטורטיה אפשר ורצוי להיות יצירתיים ולשלב את המילויים האהובים עליכם. זה יכול להיות סלמון, כבד עוף, שרימפס רוסטביף, גבינות וירקות, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.

חומרים:
חומרים לפסטו כוסברה:
300 גר' עלי כוסברה
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל שחור
2 כפיות שום כתוש שמן זית משובח

חומרים לראפ:
5 טורטיות אפויות בגודל 30 ס"מ (ניתן להשיג במרכולים)
חציל גדול פרוס לאורך משוח בשמן זית וקלוי על הגריל
בצל אדום בינוני פרוס לפרוסות דקות
3 גבעולי בצל ירוק (רק החלק הירוק)
נבטי אפונה 2.5 יחידות
אבוקדו קטן קלוף ופרוס לאורך 150
גר' גבינת עיזים אורגנית פרוסה לעיגולים בעובי 0.5 ס"מ

אופן ההכנה:
הכנת פסטו כוסברה:
מכניסים את הכוסברה, השום והתבלינים למעבד מזון ומוסיפים בהדרגה את השמן זית עד לקבלת מרקם של ממרח.

מילוי הטורטיה:
לוקחים טורטיה ומניחים על משטח ישר.
מורחים על הטורטיה פסטו כוסברה, ומניחים מעל את פרוסת החציל הקלוי, חצי האבוקדו הפרוס, פרוסות גבינת העזים האורגנית, הבצל האדום והירוק ונבטי האפונה.
מזלפים מעל הירקות פסטו כוסברה, מגלגלים כלפי פנימה ומהדקים חזק.

אופן ההגשה:
חותכים את הטורטיה לארבע חתיכות באורך 4 ס"מ, מומלץ להזליף מעל רוטב חזרת ביתית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר