קרפצ'יו בקר עם צנוניות

חומרים: נתח פילה בקר (1.5 ק"ג) לציפוי הבשר: כף שמן זית כף רוזמרין קצוץ (יבש או טרי)כף אורגנו יבש כפית מלח כפית תערובת שבעת התבלינים S&B לסלט: פלפל אדום פלפל ירוק חריף6 צנוניות5 ס"מ של ג'ינג'ר מקולף ומגורר חצי צרור עלי כוסברה לרוטב:2 כפות שמן שומשום Flavor2 כפות רוטב סויה קיקומן2 כפות מיץ לימוןאופן ההכנה: מערבבים בקערה את החומרים לציפוי הבשר. מגלגלים את הבשר בתערובת התבלינים. מלהיטים מחבת כבדה, וצורבים בה את נתח הבשר מכל צדדיו. מוציאים את הבשר לקרש חיתוך.נותנים לו להתקרר במשך חמש דקות, ואז פורסים דק ככל שניתן.מסדרים את הבשר בצלחת הגשה רחבה ושטוחה. פורסים דק את הירקות, ומסדרים אותם בין ומעל הבשר. מערבבים את חומרי הרוטב. מפזרים את הרוטב על פני כל הצלחת, ומגישים.

חומרים:
נתח פילה בקר (1.5 ק"ג)

לציפוי הבשר:
כף שמן זית
כף רוזמרין קצוץ (יבש או טרי)
כף אורגנו יבש
כפית מלח
כפית תערובת שבעת התבלינים S&B

לסלט:
פלפל אדום
פלפל ירוק חריף
6 צנוניות
5 ס"מ של ג'ינג'ר מקולף ומגורר
חצי צרור עלי כוסברה

לרוטב:
2 כפות שמן שומשום Flavor
2 כפות רוטב סויה קיקומן
2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החומרים לציפוי הבשר.
מגלגלים את הבשר בתערובת התבלינים.
מלהיטים מחבת כבדה, וצורבים בה את נתח הבשר מכל צדדיו. מוציאים את הבשר לקרש חיתוך.
נותנים לו להתקרר במשך חמש דקות, ואז פורסים דק ככל שניתן.
מסדרים את הבשר בצלחת הגשה רחבה ושטוחה.
פורסים דק את הירקות, ומסדרים אותם בין ומעל הבשר.
מערבבים את חומרי הרוטב.
מפזרים את הרוטב על פני כל הצלחת, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר