חומרים:
נתח פילה בקר (1.5 ק"ג)
לציפוי הבשר:
כף שמן זית
כף רוזמרין קצוץ (יבש או טרי)
כף אורגנו יבש
כפית מלח
כפית תערובת שבעת התבלינים S&B
לסלט:
פלפל אדום
פלפל ירוק חריף
6 צנוניות
5 ס"מ של ג'ינג'ר מקולף ומגורר
חצי צרור עלי כוסברה
לרוטב:
2 כפות שמן שומשום Flavor
2 כפות רוטב סויה קיקומן
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החומרים לציפוי הבשר.
מגלגלים את הבשר בתערובת התבלינים.
מלהיטים מחבת כבדה, וצורבים בה את נתח הבשר מכל צדדיו. מוציאים את הבשר לקרש חיתוך.
נותנים לו להתקרר במשך חמש דקות, ואז פורסים דק ככל שניתן.
מסדרים את הבשר בצלחת הגשה רחבה ושטוחה.
פורסים דק את הירקות, ומסדרים אותם בין ומעל הבשר.
מערבבים את חומרי הרוטב.
מפזרים את הרוטב על פני כל הצלחת, ומגישים.