דג מתיאס כבוש בשמנת ותפוח

מצרכים 1 דג מתיאס שלםרבע בצל קצוץחציתפוח עץ גרנד או גרניסמיט חתוך לפרוסות דקות1 סוכרזית/כפית סוכרקורט פלפל לבןרבע גביע שמנת חמוצהההכנהלנקות היטב את הדג ולהשרות אותו במים כ-24 שעות במקרר.לערבב את השמנת הסוכר והפלפל הלבןלהוסיף ולערבב עם הדג הפרוס את הרוטב שהתקבל עם הבצל הקצוץ והתפוח הפרוס.

מצרכים
1 דג מתיאס שלם
רבע בצל קצוץ
חציתפוח עץ גרנד או גרניסמיט חתוך לפרוסות דקות
1 סוכרזית/כפית סוכר
קורט פלפל לבן
רבע גביע שמנת חמוצה

ההכנה
לנקות היטב את הדג ולהשרות אותו במים כ-24 שעות במקרר.
לערבב את השמנת הסוכר והפלפל הלבן
להוסיף ולערבב עם הדג הפרוס את הרוטב שהתקבל עם הבצל הקצוץ והתפוח הפרוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר