החומרים
300 גרם כבדים
100 גרם חמאה
שומן אווז מומס לטיגון או כף שמן
כף גדושה של שומן אווז
1 כף פלפל מדגסקר
מלח
פלפל שחור גרוס
כף קסיס
אופן ההכנה
1. מבשלים על אש נמוכה את הכבדים בשומן אווז או בכף שמן כ 12 דקות מכבים את האש ומשאירים להתקרר.
2. במעבד מזון טוחנים את הכבדים הקרים יחד עם שומן האווז, החמאה , מלח, פלפל וקסיס.
3. מעבירים את הכל לכלי גדול ומערבבים היטב, מוסיפים את הפלפל מדגסקר ומכניסים לטרין ומקררים.
מגישים בתוספת ריבה לפי הטעם ופרוסות צנימים