קרפצ'יו מנגו וכבד אווז ברוטב רימונים

חומרים לששה סועדים12 רצועות כבד אווז חתוכות לפרוסות עבות250 גר' גרגירי רימונים2 כוסות יין אדום מתוק1/2 כוס מיץ רימונים ( גרנדין )מנגו גדול פרוס דק1/2 ליטר ציר בקר1/2 כפית ג'ינג'ר טחוןמלחפלפל שחור גרוס200 גר' סוכרמעט קינמוןאופן ההכנהמניחים את פרוסות המנגו כמצע על הצלחת.מטגנים קלות את פרוסות הכבד אווז, ומניחים את הכבד אווז על המצע.אופן הכנת הרוטבמטגנים קלות את גרעיני הרימונים, מוסיפים את היין ואת ציר הבקר ומטבלים בפלפל שחור גרוס, כפית ג'ינג'ר, סוכר, יין ומעט קינמון.מקשטים ומגישים.

חומרים לששה סועדים
12 רצועות כבד אווז חתוכות לפרוסות עבות
250 גר' גרגירי רימונים
2 כוסות יין אדום מתוק
1/2 כוס מיץ רימונים ( גרנדין )
מנגו גדול פרוס דק
1/2 ליטר ציר בקר
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
מלח
פלפל שחור גרוס
200 גר' סוכר
מעט קינמון

אופן ההכנה
מניחים את פרוסות המנגו כמצע על הצלחת.

מטגנים קלות את פרוסות הכבד אווז, ומניחים את הכבד אווז על המצע.

אופן הכנת הרוטב

מטגנים קלות את גרעיני הרימונים, מוסיפים את היין ואת ציר הבקר ומטבלים בפלפל שחור גרוס, כפית ג'ינג'ר, סוכר, יין ומעט קינמון.

מקשטים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר