חומרים לששה סועדים
12 רצועות כבד אווז חתוכות לפרוסות עבות
250 גר' גרגירי רימונים
2 כוסות יין אדום מתוק
1/2 כוס מיץ רימונים ( גרנדין )
מנגו גדול פרוס דק
1/2 ליטר ציר בקר
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
מלח
פלפל שחור גרוס
200 גר' סוכר
מעט קינמון
אופן ההכנה
מניחים את פרוסות המנגו כמצע על הצלחת.
מטגנים קלות את פרוסות הכבד אווז, ומניחים את הכבד אווז על המצע.
אופן הכנת הרוטב
מטגנים קלות את גרעיני הרימונים, מוסיפים את היין ואת ציר הבקר ומטבלים בפלפל שחור גרוס, כפית ג'ינג'ר, סוכר, יין ומעט קינמון.
מקשטים ומגישים.