אגרול עוף פיקנטי

חומרים:1 חזה עוף קצוץ גסכפית ג'ינג'ר קצוץ כפית שום קצוץ 1/2 כוס כוסברה קצוצה1 חבילה בצל ירוק קצוץ. 1 בצל לבן פרוס דק כף סויה כפית סוכר 1/4 כפית צ'ילי חריף חבילת עלי אגרול אופן ההכנה:יש להפשיר את עלי האגרול מבעוד מועד.יש לצקת לווק או למחבת רחבה כף שמן.ובו לטגן קלות את חזה העוף עד הזהבה.לאחר מכן יש להוסיף את הבצלים, השום והכוסברה.לאחר טיגון של כשתי דקות נוספות הוסיפו את הסויה, הסוכר והצ'ילי החריף. טגנו כך עוד כשתי דקות.הניחו את התערובת לצינון על גבי מסננת כ- 20 דקות.הניחו לפניכם עלה אגרול ומרכזו הניחו מעט מן המלית.קפלו את קצוות העלה וגלגלו לצורת סיגר.חממו שמן צמחי במחבת טפלון וטגנו את האגרולים עד הזהבה."מסעדת "צ'יינה לי"מונטיפיורי 7, מול כלבו שלום, תל אביב טלפון: 03-5103140שעות פתיחה 12:00-24. עסקיות עד שעה 18:00

חומרים:
1 חזה עוף קצוץ גס
כפית ג'ינג'ר קצוץ
כפית שום קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 חבילה בצל ירוק קצוץ.
1 בצל לבן פרוס דק
כף סויה
כפית סוכר
1/4 כפית צ'ילי חריף
חבילת עלי אגרול

אופן ההכנה:
יש להפשיר את עלי האגרול מבעוד מועד.
יש לצקת לווק או למחבת רחבה כף שמן.
ובו לטגן קלות את חזה העוף עד הזהבה.
לאחר מכן יש להוסיף את הבצלים, השום והכוסברה.
לאחר טיגון של כשתי דקות נוספות הוסיפו את הסויה, הסוכר והצ'ילי החריף.
טגנו כך עוד כשתי דקות.
הניחו את התערובת לצינון על גבי מסננת כ- 20 דקות.
הניחו לפניכם עלה אגרול ומרכזו הניחו מעט מן המלית.
קפלו את קצוות העלה וגלגלו לצורת סיגר.
חממו שמן צמחי במחבת טפלון וטגנו את האגרולים עד הזהבה.

"מסעדת "צ'יינה לי"
מונטיפיורי 7, מול כלבו שלום, תל אביב טלפון: 03-5103140
שעות פתיחה 12:00-24. עסקיות עד שעה 18:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר