מגדל פטה כבד ותות ברוטב פסטו נענע

חומרים ל- 4 מנות:חצי קילו כבד עוף או אווז3 ביצים קשותמלח פלפל לבן2-3 בצלים לבנים פרוסיםשליש כוס יין לבןשליש כוס שמן זית 3 שיני שום פרוסות4 תותים גדולים פרוסים כולל החלק העליון עם העוקץלפסטו נענע:חופן נענע טריהחופן פטרוזיליהכוס אגוזי מלך או צנובריםכוס שמן זית מלח ופלפל לפי הטעם2 שיני שוםאופן ההכנה:פטה:להזהיב טגן את הבצל במחבת חמה עם שמן זית. להוסיף פנימה את הכבד הנקי, להקפיץ יחד. להוסיף את היין הלבן והשום. לערבב היטב ולתבל. לבשל עד שהכבד מוכן. לצנן לטמפרטורת החדר. לטחון במעבד מזון עם להב חדשה עם הביצים.להעביר לתבנית אינגליש קייק המרופדת בניילון נצמד. להקפיא לפחות למשך לילה. לפני ההגשה חותכים בעודו קפוא לצורה הרצויה, ואז מפשירים כשעה או יותר (לא מאבד את הצורה).הכנת פסטו נענע:לטחון את כל המרכיבים למרקם של פסטו.הגשה:את התותים הפרוסים מסדרים לכדי מגדל עם פרוסות של פטה הכבד שחתכנו.לסירוגין – פרוסת תות ועליה כבד וחוזר חלילה. מסיימים עם העוקץ של התות. מעטרים את צלחת ההגשה בפסטו נענע ובתפרחת נענע.מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5, טל. 03-9063306 או 052-2904808 www.como.co.il

חומרים ל- 4 מנות:
חצי קילו כבד עוף או אווז
3 ביצים קשות
מלח
פלפל לבן
2-3 בצלים לבנים פרוסים
שליש כוס יין לבן
שליש כוס שמן זית
3 שיני שום פרוסות
4 תותים גדולים פרוסים כולל החלק העליון עם העוקץ

לפסטו נענע:
חופן נענע טריה
חופן פטרוזיליה
כוס אגוזי מלך או צנוברים
כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
2 שיני שום

אופן ההכנה:
פטה:
להזהיב טגן את הבצל במחבת חמה עם שמן זית.
להוסיף פנימה את הכבד הנקי, להקפיץ יחד.
להוסיף את היין הלבן והשום. לערבב היטב ולתבל.
לבשל עד שהכבד מוכן.
לצנן לטמפרטורת החדר.
לטחון במעבד מזון עם להב חדשה עם הביצים.
להעביר לתבנית אינגליש קייק המרופדת בניילון נצמד.
להקפיא לפחות למשך לילה.
לפני ההגשה חותכים בעודו קפוא לצורה הרצויה, ואז מפשירים כשעה או יותר (לא מאבד את הצורה).

הכנת פסטו נענע:
לטחון את כל המרכיבים למרקם של פסטו.

הגשה:
את התותים הפרוסים מסדרים לכדי מגדל עם פרוסות של פטה הכבד שחתכנו.
לסירוגין – פרוסת תות ועליה כבד וחוזר חלילה.
מסיימים עם העוקץ של התות.
מעטרים את צלחת ההגשה בפסטו נענע ובתפרחת נענע.

מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5, 
טל. 03-9063306 או 052-2904808
www.como.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר