סביצ'ה של לוקוס ושעועית ירוקה

חומרים:- 600 גר' פילה לוקוס טרי נקי מעצמות- 3.5 כוסות שמן זית כתית מעולה זיתא – 3/4 כוס מיץ לימון- 1 כף זרעי כוסברה כתושים- 1 פלפל שאטה- 1/2 כפית תימין- 3 כפות מלח גסלסלט:- 200 גר' שעועית ירוקה דקה חתוכה לרצועות של 1/2 ס"מ- 1 שאלוטס קצוץ- 2 כפות עגבניות מגולענות וקלופות, חתוכות לקוביות קטנות- מלח, פלפל שחור טרי- 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה זיתא- 2 כפות מיץ לימוןאופן ההכנה:יוצקים לתבנית עמוקה שמן זית, לימון, זרעי כוסברה, שאטה, תימין ומלח.מערבבים ומניחים את הלוקוס. הופכים ומכסים את כל הנתח במשרה. משאירים ללילה במקרר.מערבבים את חומרי הסלט ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית ותימין.אופן ההגשה:להוציא את הדג מהמשרה. לפרוס פרוסות בעובי 1 ס"מ.לסדר בצלחת, לצקת מעל שמן זית, מיץ לימון ומלח גס.להניח את הסלט מעל ולהגיש.

חומרים:
– 600 גר' פילה לוקוס טרי נקי מעצמות
– 3.5 כוסות שמן זית כתית מעולה זיתא
– 3/4 כוס מיץ לימון
– 1 כף זרעי כוסברה כתושים
– 1 פלפל שאטה
– 1/2 כפית תימין
– 3 כפות מלח גס

לסלט:
– 200 גר' שעועית ירוקה דקה חתוכה לרצועות של 1/2 ס"מ
– 1 שאלוטס קצוץ
– 2 כפות עגבניות מגולענות וקלופות, חתוכות לקוביות קטנות
– מלח, פלפל שחור טרי
– 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה זיתא
– 2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
יוצקים לתבנית עמוקה שמן זית, לימון, זרעי כוסברה, שאטה, תימין ומלח.
מערבבים ומניחים את הלוקוס.
הופכים ומכסים את כל הנתח במשרה.
משאירים ללילה במקרר.
מערבבים את חומרי הסלט ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית ותימין.

אופן ההגשה:
להוציא את הדג מהמשרה. לפרוס פרוסות בעובי 1 ס"מ.
לסדר בצלחת,
לצקת מעל שמן זית, מיץ לימון ומלח גס.
להניח את הסלט מעל ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר