דואט אגס וגם תפוח

מצרכים:פירות:5 תפוחים (מזן פינק ליידי בראשית) חצויים ומנוקים מליבה5 אגסים (מזן קוסטיה בראשית) חצויים ומנוקים מליבהלתערובת הגבינות:50 גר' גבינת רוקפור50 גר' גבינת קממבר50 גר' גבינת ריקוטה1 בצל קצוץ מטוגן עד הזהבהפלפל שחור10 פרוסות גבינת תום עיזיםלמטבל הסלק:1/2 סלק אדום קטן מבושל וקצוץ3 כפות שמן אגוזיםמיץ מלימון אחד2 כפות פטרוזיליה קצוצה2 כפות אגוזי לוז קצוצים דקמלח, פלפלאופן ההכנהאת כל הגבינות, למעט התום, מערבבים יחד עם הבצל ומתבלים בפלפל שחור.ממלאים את התפוח והאגס, ומעל המילוי שמים פרוסות תום עיזים.אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.מערבבים את כל מצרכי מטבל הסלק, טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבולwww.pri-beresheet.co.il

מצרכים:
פירות:
5 תפוחים (מזן פינק ליידי בראשית) חצויים ומנוקים מליבה
5 אגסים (מזן קוסטיה בראשית) חצויים ומנוקים מליבה

לתערובת הגבינות:
50 גר' גבינת רוקפור
50 גר' גבינת קממבר
50 גר' גבינת ריקוטה
1 בצל קצוץ מטוגן עד הזהבה
פלפל שחור
10 פרוסות גבינת תום עיזים

למטבל הסלק:
1/2 סלק אדום קטן מבושל וקצוץ
3 כפות שמן אגוזים
מיץ מלימון אחד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות אגוזי לוז קצוצים דק
מלח, פלפל

אופן ההכנה
את כל הגבינות, למעט התום, מערבבים יחד עם הבצל ומתבלים בפלפל שחור.
ממלאים את התפוח והאגס, ומעל המילוי שמים פרוסות תום עיזים.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.
מערבבים את כל מצרכי מטבל הסלק, טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבול

www.pri-beresheet.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר