עלי גפן במילוי גבינת עיזים ופקאן סיני

מתכון ל- 20 יחידותחומרים למלית:20 עלי גפן כבושים2 מיכלי פרומז' גבינת קרם עיזים למריחה – 250 גרם כל מיכל כפית חרדל דיז'ון (גרגרים)רבע כוס נענע קצוצה2 כפיות גרידת לימון2 כפות שמן זיתרבע כוס שברי פקאן סיני מלחפלפל שחור גרוסמעט צ'ילי יבש גרוסחומרים לרוטב:1 גביע יוגורט עיזים (150 גרם) של "משק צוריאל"כף שמן זיתמיץ לימון – מחצי לימוןמעט מלחמעט פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח וחולטים את עלי הגפן למשך כ- 2 דקות, מסננים ומצננים.מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.מניחים כל עלה גפן על משטח עבודה כאשר הצד החלק כלפי מטה. מניחים בבסיס העלה כף מתערובת הגבינה. מקפלים את שני צידי העלה כלפי האמצע ומגלגלים לגליל הדוק ומוצק.מסדרים את עלי הגפן הממולאים על צלחת הגשה או מגש, יוצקים את הרוטב ומגישים. אופן הכנת הרוטב:מערבבים היטב בקערה את כל החומרים.המלצת השף:להגיש כמנת פתיחה או כנשנושים.ניתן להוסיף קרוטונים קטנים לתערובת הגבינה.

מתכון ל- 20 יחידות

חומרים למלית:
20 עלי גפן כבושים
2 מיכלי פרומז' גבינת קרם עיזים למריחה – 250 גרם כל מיכל
כפית חרדל דיז'ון (גרגרים)
רבע כוס נענע קצוצה
2 כפיות גרידת לימון
2 כפות שמן זית
רבע כוס שברי פקאן סיני
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט צ'ילי יבש גרוס

חומרים לרוטב:
1 גביע יוגורט עיזים (150 גרם) של "משק צוריאל"
כף שמן זית
מיץ לימון – מחצי לימון
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח וחולטים את עלי הגפן למשך כ- 2 דקות, מסננים ומצננים.
מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים כל עלה גפן על משטח עבודה כאשר הצד החלק כלפי מטה.
מניחים בבסיס העלה כף מתערובת הגבינה.
מקפלים את שני צידי העלה כלפי האמצע ומגלגלים לגליל הדוק ומוצק.
מסדרים את עלי הגפן הממולאים על צלחת הגשה או מגש,
יוצקים את הרוטב ומגישים.

אופן הכנת הרוטב:
מערבבים היטב בקערה את כל החומרים.

המלצת השף:
להגיש כמנת פתיחה או כנשנושים.
ניתן להוסיף קרוטונים קטנים לתערובת הגבינה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר