ברוסקטת אנונה מקורמלת

מצרכים ל- 8 מנות:באגט כפרי/אגוזים/דגנים, חתוך ל- 8 פרוסות אלכסוניות250 גר' גבינת ריקוטה 5%1/4 כוס סירופ מייפל או דבש2 אנונות, חצויות1/4 כוס סוכר2 כפיות קינמוןאופן ההכנה:לערבב בקערה את הסוכר והקינמון.לחמם גריל, ולקלות קלות את פרוסות הבאגט.להוציא (בעזרת כף) את ליבות האנונה, ולהעביר במסננת דקה להוצאת הגרעינים.לערבב בקערה את גבינת הריקוטה עם סירופ המייפל או הדבש.למרוח את תערובת הריקוטה על פרוסות הבאגט הקלוי, ולהניח מעל כמות נדיבה של אנונה.לפזר את תערובת הסוכר-קינמון, ולהכניס לגריל (על חום בינוני), עד שהסוכר מזהיב.האקדמיה לפירות – פירות פרימיום קלופים וחתוכים. www.perot4u.co.il

מצרכים ל- 8 מנות:
באגט כפרי/אגוזים/דגנים, חתוך ל- 8 פרוסות אלכסוניות
250 גר' גבינת ריקוטה 5%
1/4 כוס סירופ מייפל או דבש
2 אנונות, חצויות
1/4 כוס סוכר
2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:
לערבב בקערה את הסוכר והקינמון.
לחמם גריל, ולקלות קלות את פרוסות הבאגט.
להוציא (בעזרת כף) את ליבות האנונה, ולהעביר במסננת דקה להוצאת הגרעינים.
לערבב בקערה את גבינת הריקוטה עם סירופ המייפל או הדבש.
למרוח את תערובת הריקוטה על פרוסות הבאגט הקלוי, ולהניח מעל כמות נדיבה של אנונה.
לפזר את תערובת הסוכר-קינמון, ולהכניס לגריל (על חום בינוני), עד שהסוכר מזהיב.

האקדמיה לפירות – פירות פרימיום קלופים וחתוכים. www.perot4u.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר