מצרכים ל- 8 מנות:
באגט כפרי/אגוזים/דגנים, חתוך ל- 8 פרוסות אלכסוניות
250 גר' גבינת ריקוטה 5%
1/4 כוס סירופ מייפל או דבש
2 אנונות, חצויות
1/4 כוס סוכר
2 כפיות קינמון
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את הסוכר והקינמון.
לחמם גריל, ולקלות קלות את פרוסות הבאגט.
להוציא (בעזרת כף) את ליבות האנונה, ולהעביר במסננת דקה להוצאת הגרעינים.
לערבב בקערה את גבינת הריקוטה עם סירופ המייפל או הדבש.
למרוח את תערובת הריקוטה על פרוסות הבאגט הקלוי, ולהניח מעל כמות נדיבה של אנונה.
לפזר את תערובת הסוכר-קינמון, ולהכניס לגריל (על חום בינוני), עד שהסוכר מזהיב.
האקדמיה לפירות – פירות פרימיום קלופים וחתוכים. www.perot4u.co.il