צזיקי של חציל בלאדי שרוף באש

מרכיבים:1 קופסה חציל בלאדי טבעי שרוף באש מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר3 שיני שום קצוצות3 מלפפונים, קלופים וקצוצים לקוביות קטנטנות1 כף נענע קצוצה2 בצלים ירוקים קצוצים דק1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה1/2 כף מלח1/4 פלפל שחור גרוס1/4 כוס שמן זית1 כוס יוגורטאופן ההכנה:מניחים את כל המרכיבים בקערת ערבוב וטורפים היטב.מעבירים את הצזיקי לקערת הגשה.

מרכיבים:
1 קופסה חציל בלאדי טבעי שרוף באש מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
3 שיני שום קצוצות
3 מלפפונים, קלופים וקצוצים לקוביות קטנטנות
1 כף נענע קצוצה
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כף מלח
1/4 פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית
1 כוס יוגורט

אופן ההכנה:
מניחים את כל המרכיבים בקערת ערבוב וטורפים היטב.
מעבירים את הצזיקי לקערת הגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר