טרין פטה עיזים מעודנת וחצילים

ללא אפייה. מתכון ל– 6 אנשיםתבנית מוארכת (אינגליש קייק)מצרכים:2 חצילים מוארכים בגודל בינוני – שטופים וחתוכים ל– 9 פרוסות לאורכם1 גביע (250 גרם) גבינת עיזים למריחה 5% שומן של משק צוריאל 1 גביע (200 גרם) פטה עיזים מעודנת 16% שומן של משק צוריאל 8 יחידות עגבניות לחות2 כפות תערובת זעתר3 כפות שמן זית1 כפית פפריקה מתוקהאופן ההכנה:עוטפים את תבנית בניילון נצמד.קולים את החציל על מחבת פסים עם מעט שמן זית.מסדרים בתבנית, לרוחב את פרוסות החצילים הקלויות (כ– 5 פרוסות זו לצד זו).חותכים את קוביית הפטה לקוביות קטנות.מעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים את גבינת העיזים למריחה והזעתר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.מסדרים את העגבניות הלחות בתבנית על החצילים.מעבירים מחצית מכמות תערובת הגבינה לתוך התבנית עם החצילים והעגבניות ומשטחים היטבמניחים 2 פרוסות חציל נוספות לאורך התבנית מעל לתערובת הגבינה, ועליהן שכבה נוספת של תערובת הגבינות ומהדקים היטבמניחים שתי פרוסות חציל נוספות, סוגרים את דפנות הניילון על תחתית הטרין ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחותמערבבים בקערית את שמן הזית והפפריקה ומברישים את הטרין לפני ההגשההמלצת השף:ניתן להחליף את גבינת העיזים למריחה לגבינת עיזים למריחה עם זיתים 5% שומן של משק צוריאל.

ללא אפייה. מתכון ל– 6 אנשים
תבנית מוארכת (אינגליש קייק)

מצרכים:
2 חצילים מוארכים בגודל בינוני – שטופים וחתוכים ל– 9 פרוסות לאורכם
1 גביע (250 גרם) גבינת עיזים למריחה 5% שומן של משק צוריאל
1 גביע (200 גרם) פטה עיזים מעודנת 16% שומן של משק צוריאל
8 יחידות עגבניות לחות
2 כפות תערובת זעתר
3 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:
עוטפים את תבנית בניילון נצמד.
קולים את החציל על מחבת פסים עם מעט שמן זית.
מסדרים בתבנית, לרוחב את פרוסות החצילים הקלויות (כ– 5 פרוסות זו לצד זו).
חותכים את קוביית הפטה לקוביות קטנות.
מעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים את גבינת העיזים למריחה והזעתר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מסדרים את העגבניות הלחות בתבנית על החצילים.
מעבירים מחצית מכמות תערובת הגבינה לתוך התבנית עם החצילים והעגבניות ומשטחים היטב
מניחים 2 פרוסות חציל נוספות לאורך התבנית מעל לתערובת הגבינה, ועליהן שכבה נוספת של תערובת הגבינות ומהדקים היטב
מניחים שתי פרוסות חציל נוספות, סוגרים את דפנות הניילון על תחתית הטרין ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות
מערבבים בקערית את שמן הזית והפפריקה ומברישים את הטרין לפני ההגשה

המלצת השף:
ניתן להחליף את גבינת העיזים למריחה לגבינת עיזים למריחה עם זיתים 5% שומן של משק צוריאל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר