קרפצ'יו קישוא בלאדי עם סלט נבטי חמניה, סלק חמוץ מתוק וקשיו גרוס

חומרים (4 מנות):לקישואים: 4 קישואים חתוכים לאורכם בעובי של 2 מילימטר8 כפות שמן זית מלח ופלפל גרוס לסלט:1 סלק אדום קלוף וחתוך לפרסבות בעובי של 2 מילימטר50 גרם נבטי חמניה30 גרם קשיו קלוי וגרוס¼ כוס חומץ 5 כפות שמן2 כפיות סוכרמצרכים לבלסמי מרוכז :½ כוס חומץ בלסמי2 כפות סוכר אופן ההכנה: הכנת הקישואים: פורסים את הקישואים ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים בצד. מכניסים לסיר חומץ בלסמי וסוכר ומצמצמים עד ל-% 50.מצננים ומניחים בצד. הכנת הסלט: חותכים סלק אדום לפרוסות דקות.מעצבים לצורה הרצויה ומשרים במרינדה של חומץ, סוכר ושמן זית. מערבבים בקערת ערבוב נבטי חמנייה, קשיו ואת הסלק שהשרינו.הרכבת המנה: מסדרים על גבי צלחת את הקישואים שצרבנו בצורת מניפה.מניחים ליד את הסלט נבטי חמנייה שתיבלנו. יוצקים מעל הקישואים מעט בלסמי מצומצם ומגישים.שף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב הירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300

חומרים (4 מנות):
לקישואים:
4 קישואים חתוכים לאורכם בעובי של 2 מילימטר
8 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס

לסלט:
1 סלק אדום קלוף וחתוך לפרסבות בעובי של 2 מילימטר
50 גרם נבטי חמניה
30 גרם קשיו קלוי וגרוס
¼ כוס חומץ
5 כפות שמן
2 כפיות סוכר

מצרכים לבלסמי מרוכז
:
½ כוס חומץ בלסמי
2 כפות סוכר

אופן ההכנה:
הכנת הקישואים:
פורסים את הקישואים ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
מניחים בצד.
מכניסים לסיר חומץ בלסמי וסוכר ומצמצמים עד ל-% 50.
מצננים ומניחים בצד.

הכנת הסלט:
חותכים סלק אדום לפרוסות דקות.
מעצבים לצורה הרצויה ומשרים במרינדה של חומץ, סוכר ושמן זית.
מערבבים בקערת ערבוב נבטי חמנייה, קשיו ואת הסלק שהשרינו.

הרכבת המנה:
מסדרים על גבי צלחת את הקישואים שצרבנו בצורת מניפה.
מניחים ליד את הסלט נבטי חמנייה שתיבלנו.
יוצקים מעל הקישואים מעט בלסמי מצומצם ומגישים.

שף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר