טרטר ספייסי טונה

חומרים (10 מנות):300-250 גר' טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות1 מנגו "מאיה" חתוך לקוביות2 פלפל צ'ילי אדום חריף1 צרור עירית קצוצה1 חבילת עלי מיקרו בזילתבלינים: מלח ים מעושן, מיץ מליים אחד, ושמן שומשוםאופן ההכנה:מערבבים את כל המצרכים בקערה.מתבלים במלח, מיץ הליים ושמן השומשום. משרים את התערובת בקערה במשך כ-15 דקות. הצעה להגשה: ניתן להגיש בכוס מרטיני עם מקלות צ'ופסטיק נעוצות מעל.המנה מתוך ארוחת הגאלה של טרהוינו 2010. חוויית היין, האוכל והחיים הטוביםמלון דניאל ים המלח: 09.9520808

חומרים (10 מנות):
300-250 גר' טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות
1 מנגו "מאיה" חתוך לקוביות
2 פלפל צ'ילי אדום חריף
1 צרור עירית קצוצה
1 חבילת עלי מיקרו בזיל
תבלינים:
 מלח ים מעושן, מיץ מליים אחד, ושמן שומשום

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים בקערה.
מתבלים במלח, מיץ הליים ושמן השומשום.
משרים את התערובת בקערה במשך כ-15 דקות.

הצעה להגשה:
ניתן להגיש בכוס מרטיני עם מקלות צ'ופסטיק נעוצות מעל.

המנה מתוך ארוחת הגאלה של טרהוינו 2010. חוויית היין, האוכל והחיים הטובים
מלון דניאל ים המלח: 09.9520808

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר