תמרים ממולאים בשר טלה ביין אדום, סילאן ובלסמי

מצרכים:20 יחידות תמרים (מהג'ול)50 ג' בשר טלה טחוןחצי כוס פטרוזיליה קצוצה4 שיני שום קצוצותמלח+פלפל2 כפות פירורי לחםכף בהרט (לא חובה)לרוטב:חצי כוס סילאןחצי כוס בלסמיכוס יין אדום יבשאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים מלבד התמרים.לגלען את התמרים ולהרחיב מעט את החלל בעזרת האצבע.ממלאים את התמרים כך שהבשר לא יבלוט יותר מדי.מרתיחים את הרוטב.מסדרים את התמרים צפוף בתבנית שהפתח כלפי מטה.שופכים את המישרה הרותחת, ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 15 דקות, ומגישים.ניתן לשמור במקרר ולחמם מעט במיקרו.ממתכוני פסטיבל טעם כנרת ה- 6 בחנוכה, 2-11.12.2010

מצרכים:
20 יחידות תמרים (מהג'ול)
50 ג' בשר טלה טחון
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
4 שיני שום קצוצות
מלח+פלפל
2 כפות פירורי לחם
כף בהרט (לא חובה)

לרוטב:
חצי כוס סילאן
חצי כוס בלסמי
כוס יין אדום יבש

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים מלבד התמרים.
לגלען את התמרים ולהרחיב מעט את החלל בעזרת האצבע.
ממלאים את התמרים כך שהבשר לא יבלוט יותר מדי.
מרתיחים את הרוטב.
מסדרים את התמרים צפוף בתבנית שהפתח כלפי מטה.
שופכים את המישרה הרותחת, ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 15 דקות, ומגישים.
ניתן לשמור במקרר ולחמם מעט במיקרו.

ממתכוני פסטיבל טעם כנרת ה- 6 בחנוכה, 2-11.12.2010

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר