מצרכים:
20 יחידות תמרים (מהג'ול)
50 ג' בשר טלה טחון
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
4 שיני שום קצוצות
מלח+פלפל
2 כפות פירורי לחם
כף בהרט (לא חובה)
לרוטב:
חצי כוס סילאן
חצי כוס בלסמי
כוס יין אדום יבש
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים מלבד התמרים.
לגלען את התמרים ולהרחיב מעט את החלל בעזרת האצבע.
ממלאים את התמרים כך שהבשר לא יבלוט יותר מדי.
מרתיחים את הרוטב.
מסדרים את התמרים צפוף בתבנית שהפתח כלפי מטה.
שופכים את המישרה הרותחת, ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 15 דקות, ומגישים.
ניתן לשמור במקרר ולחמם מעט במיקרו.
ממתכוני פסטיבל טעם כנרת ה- 6 בחנוכה, 2-11.12.2010