חומרים:
באגט פרוס לאלכסון
10 זיתי קלמטה מגורענים
100 גרם גבינת טופו למריחה
1 שן שום קטנה קצוצה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
במעבד מזון, קוצצים את הזיתים, מוסיפים את הטופו ושאר המרכיבים וממשיכים לעבד בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם הומוגני ואחיד.
את הבאגט אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות צלזיוס כ-10 דקות עד שמשחים.
מורחים את ממרח הטופו על הבאגט.
ממתכוני פסטיבל המסיק במלון "שרתון" ת"א, עד 30.12.10
מסעדת Olive Leaf, רח' הירקון 115. טל': 03-5219300
חניה חינם לאורחי המסעדה. א'-ה' 22:30-19:00