חומרים:
15 פטריות שמפיניון
רבע כוס קמח
1 ביצה טרופה
כוס וחצי פירורי לחם פנקו (פירורי לחם יפניים)
מלח
פלפל
שמן צמחי לטיגון חצי עמוק
לרוטב איולי:
4 כפות מיונז איכותי
2 כפיות פסטו משובח
כפית מיץ לימון סחוט
אופן ההכנה:
לנקות את הפטריות ולהסיר את הרגלים
לתבל את הקמח במלח ופלפל
לצפות את הפטריות בקמח, בביצה הטרופה ובפנקו.
לחמם שמן לטיגון חצי עמוק עד שהפטריות ישחימו.
מערבבים יחד את רכיבי רוטב האיולי ומגישים לצד הפטריות החמות
גוונים – קייטרינג חברתי www.gvanimk.co.il, [email protected], 050-8689216