פטריות עטופות בפנקו עם רוטב איולי פסטו

חומרים:15 פטריות שמפיניוןרבע כוס קמח1 ביצה טרופהכוס וחצי פירורי לחם פנקו (פירורי לחם יפניים)מלח פלפלשמן צמחי לטיגון חצי עמוקלרוטב איולי: 4 כפות מיונז איכותי2 כפיות פסטו משובחכפית מיץ לימון סחוטאופן ההכנה:לנקות את הפטריות ולהסיר את הרגליםלתבל את הקמח במלח ופלפל לצפות את הפטריות בקמח, בביצה הטרופה ובפנקו.לחמם שמן לטיגון חצי עמוק עד שהפטריות ישחימו.מערבבים יחד את רכיבי רוטב האיולי ומגישים לצד הפטריות החמותגוונים – קייטרינג חברתי www.gvanimk.co.il, [email protected], 050-8689216

חומרים:
15 פטריות שמפיניון
רבע כוס קמח
1 ביצה טרופה
כוס וחצי פירורי לחם פנקו (פירורי לחם יפניים)
מלח
פלפל
שמן צמחי לטיגון חצי עמוק
לרוטב איולי:
4 כפות מיונז איכותי
2 כפיות פסטו משובח
כפית מיץ לימון סחוט

אופן ההכנה:
לנקות את הפטריות ולהסיר את הרגלים
לתבל את הקמח במלח ופלפל
לצפות את הפטריות בקמח, בביצה הטרופה ובפנקו.
לחמם שמן לטיגון חצי עמוק עד שהפטריות ישחימו.
מערבבים יחד את רכיבי רוטב האיולי ומגישים לצד הפטריות החמות

גוונים – קייטרינג חברתי www.gvanimk.co.il, [email protected], 050-8689216

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר