עגבניה במילוי גבינת שמנת וסלמון מעושן ברוטב יוגורט ופרג

חומרים ל- 4 סועדים:4 עגבניות בינוניות יפות200 גרם פילה סלמון מעושן פרוס200 גרם גבינת שמנתכף צנוברים קלוייםחצי ליטר יוגורט בקר2 כפות פרגמלח פלפלכף פטרוזיליה קצוצהעלי רוקטשמן זית כתית טהוראופן ההכנה:חולטים את העגבניות במים רותחים כחצי דקה, ומעבירים אותן למי קרח להפסקת הבישול.מקלפים את העגבניות בזהירות וחותכים בעזרת סכין את הראש של העגבניה.מרוקנים את פנים העגבניה בעזרת כפית קטנה.מערבבים בקערית קטנה את גבינת השמנת יחד עם הפטרוזיליה והצנוברים.ממלאים את העגבניות במילוי בשכבות של מילוי וסלמון מעושן.מניחים כמה עלי רוקט וסוגרים את העגבניות עם הראש שלהן שחתכנו בהתחלה.מערבבים בקערית נוספת את היוגורט יחד עם הפרג, מלח ופלפל.שופכים יוגורט ל- 4 צלחות, מניחים את העגבניות במרכז, מזלפים מעט שמן זית ומגישים קר.צילום: דניאל לילה

חומרים ל- 4 סועדים:
4 עגבניות בינוניות יפות
200 גרם פילה סלמון מעושן פרוס
200 גרם גבינת שמנת
כף צנוברים קלויים
חצי ליטר יוגורט בקר
2 כפות פרג
מלח
פלפל
כף פטרוזיליה קצוצה
עלי רוקט
שמן זית כתית טהור

אופן ההכנה:
חולטים את העגבניות במים רותחים כחצי דקה, ומעבירים אותן למי קרח להפסקת הבישול.
מקלפים את העגבניות בזהירות וחותכים בעזרת סכין את הראש של העגבניה.
מרוקנים את פנים העגבניה בעזרת כפית קטנה.
מערבבים בקערית קטנה את גבינת השמנת יחד עם הפטרוזיליה והצנוברים.
ממלאים את העגבניות במילוי בשכבות של מילוי וסלמון מעושן.
מניחים כמה עלי רוקט וסוגרים את העגבניות עם הראש שלהן שחתכנו בהתחלה.
מערבבים בקערית נוספת את היוגורט יחד עם הפרג, מלח ופלפל.
שופכים יוגורט ל- 4 צלחות, מניחים את העגבניות במרכז, מזלפים מעט שמן זית ומגישים קר.

צילום: דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר