עלה פסטילייה במילוי חומוס ומלפפון ירוק טרי עם עלי בזיליקום

חומרים ל- 20 יחידות: 1 קופסה מחית חומוס20 מקלות מלפפון ירוק טרי2 יח' בצל קצוץ דק ומטוגןמלח דקשמן קנולה לטיגון עמוקחומרים לרוטב:4 כפות מלח ים אטלנטי4 כפות טוגאראשי – תבלין יפני פיקנטי – יש ברשתות השיווק1 כוס מיץ לימון טרילהגשה:רבעי עלי חסה אייסברגמקלות בצל ירוק טריאופן ההכנה:מניחים עלה פסטילייה על משטח עבודה ומניחים בו כף מחית חומוס, כף בצל מטוגן, מעט מלח ומקל מלפפון ירוק טרי.מגלגלים לסיגר ומניחים בצד.חוזרים על הפעולה עד גמר עלי הפסטילייה.הכנת הרוטב:מניחים כף מלח ים גס בצלוחית קטנה, לצידו כף טוגאראשי מלאה.בכלי קטן של חלב מגישים מיץ לימון טרי.הגשה:מול האורח מוזגים מעל המלח והטוגאראשי את הלימון הטרי ומערבבים.מיד מתחילים לסעוד את סיגר החומוס עם הרוטב, ומדי פעם טובלים עלה חסה ומקל בצל ירוק.

חומרים ל- 20 יחידות:
1 קופסה מחית חומוס
20 מקלות מלפפון ירוק טרי
2 יח' בצל קצוץ דק ומטוגן
מלח דק
שמן קנולה לטיגון עמוק

חומרים לרוטב:
4 כפות מלח ים אטלנטי
4 כפות טוגאראשי – תבלין יפני פיקנטי – יש ברשתות השיווק
1 כוס מיץ לימון טרי

להגשה:
רבעי עלי חסה אייסברג
מקלות בצל ירוק טרי

אופן ההכנה:
מניחים עלה פסטילייה על משטח עבודה ומניחים בו כף מחית חומוס, כף בצל מטוגן, מעט מלח ומקל מלפפון ירוק טרי.
מגלגלים לסיגר ומניחים בצד.
חוזרים על הפעולה עד גמר עלי הפסטילייה.

הכנת הרוטב:
מניחים כף מלח ים גס בצלוחית קטנה, לצידו כף טוגאראשי מלאה.
בכלי קטן של חלב מגישים מיץ לימון טרי.

הגשה:
מול האורח מוזגים מעל המלח והטוגאראשי את הלימון הטרי ומערבבים.
מיד מתחילים לסעוד את סיגר החומוס עם הרוטב, ומדי פעם טובלים עלה חסה ומקל בצל ירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר